Tomio Okamura: Sypat by se mělo nejen v zimě!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Českou republiku dnes zasáhla jako sněhová lavina fotka, kterou si údajně Tomio Okamura vylepšil Photoshopem, aby se za dva roky tvrdé dřiny v posilovně mohl pochlubit konečně nějakými výsledky. Tomio svorně smečuje, že všichni hateři jsou idioti, a za celý život nepáchli do posilovny. S Tomiem a Filipem Grznárem nejen o tom, jak by se mělo správně sypat.

Sám Tomio Okamura jak jinak odmítnul vyretušovanou fotku komentovat, čímž jen přiživil brblání špatně informované Pražské kavárny. Podstatně sdílnější byl nicméně Tomiův osobní trenér a přítel Filip Grznár, který již druhým rokem dohlíží na Tomiův tréning a jídelníček.

Tomio Okamura a Filip Grznár v květnu 2015, když zahajovali svoji spolupráci

„Mohu potvrdit ty vole, že fotografii jsme společně s Tomiem upravili“, přiznal hned na začátku rozhovoru Filip Grznár bez toho, abychom vůbec stačili položit otázku. „Věc se má ale trochu jinak, než si vole početná skupina haterů vole myslí. MRDAT vole! A teď ta zásadní věc! Ve skutečnosti jsme totiž svaly Tomia de facto zmenšovali. Tvrdá píle a každodenní sypání mimo vole doporučenou dávku totiž způsobilo, že svalová hmota dorostla do takového objemu a váhy, že Tomiovy bicáky vole začaly vyzařovat vlastní gravitaci píčo, a okolo Tomia se začal ohýbat prostor. Věřte mi, vole! Jako nejslavnější sypač mrdky prašivý v Český republice vím, o čem mluvím!“

Z fotografie je jasně patrné, že nástroj “Zkapalnění” směřoval spíše dovnitř a do stran, než ven!

 

 

Kdo je takzvaný sypač: Hora svalů neznamená pouze, že tráví veškerý svůj volný čas v posilovně. Tito lidé často konzumují i plno chemie, přičemž si pomáhají látkou ke zvýšení objemu, ale ne pro růst svalů. Jde tedy pouze o efekt a vzhled, kdy se nafouknete jako balónek, ale po zmáčknutí jste jako pytel vody.

Filip Tomiovi doporučil vyřadit doping z denní stravy prý již v průběhu léta. Tomio se na něj však osočil se slovy, že sypat by se mělo nejen v zimě. Grznár tuto situaci zažil již několikrát. Opakovaně dokonce i u sebe. Svorně nám potvrdil, že kdo má moc, chce ještě více. Na neretušovaných fotografiích tak Tomio Okamura připomíná spíše býka s jateční váhou než politika, který se šel porvat za naše práva slušných obyčejných Čechů.

„Čím víc tam toho pošleš, tím víc to poroste!“

Filip Grznár o dopingu při posilování

 

Podle posledních informací Tomio nakonec steroidy přece jen vysadil. Jeho objem totiž začínal vážně narušovat solární systém naší sluneční soustavy. Je tedy pravděpodobné, že pokud si Tomio nebude léčit svoje bolístky a mindráky ze šikanování v dětství nafukováním svého těla, velmi rychle se vrátí k tomu, co mu jde nejlépe: Zahlcovat politický systém nesmysly, čímž obvykle blokuje a zdržuje jinak poměrně nudný a bezproblémový chod poslanecké sněmovny. Absenci Tomia sice na krátkou dobu zalepil novopečený poslanec Rozner, jistě vám ale neuniklo, že v myšlenkových pochodech politika SPD scházel pověstný říz a tah na branku, kdy během několikaminutového monologu nesdělíte vlastně žádnou informaci. Kolegovi Roznerovi se podařilo posluchačům jen sdělit, že je to kretén.

Filip Grznár nám poskytnul neretušovanou fotografii s aktuálním vzhledem Tomia Okamury

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi