STALO SE: Kim poslal Američanům jako novoroční dar největší rachejtli na světě!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 2 minut.

O nemilé překvapení prezidenta Trumpa se postaral Kim Čong-un, když nad Bílý dům vystřelil ze Severní Koreje gigantickou rachejtli. Trump označil silvestrovský incident za válečný akt a zvažuje další kroky.

Kimovi raketoví inženýři totiž patrně špatně vypočetli časová pásma, když chtěli přispět se svojí troškou do mlýna největší a nejhlasitější rachejtlí, kterou kdy člověk vyrobil. K explozi mělo pochopitelně dojít o Silvestru při půlnočním úderu a Kim chtěl svojí rachejtlí zahanbit trapný ohňostroj města Washington.

Severokorejský lid pozoruje zaslání daru Spojeným státům.

Chybou kalkulace však severokorejským raketovým inženýrům patrně nedošlo, že časový posun Pchjongjangu proti Washingtonu je 16,5 hodiny. V silvestrovský den tak k explozi největší rachejtle na světě sice došlo, nebylo to však o půlnoci, nýbrž o půl osmé ráno, kdy celá Amerika pochopitelně ještě spala.

Kim si od tohoto projektu patrně sliboval hodně, protože záři z exploze měli obyvatelé Severní Koreje vidět i ve své domovině. Kim pro lepší sledovací podmínky dokonce rozkázal zhasnout většinu světel.

Silvestrovská noc byla v Severní Koreji temná a plná očekávání

Prezident Trump se zatím nevyjádřil, jak moc velký dojem na něj Kim udělal svojí poslední balistickou zkouškou rachejtlí, která explodovala přímo nad Bílým domem a podle očitých svědků prý po ohlušující ráně následovala tlaková vlna, až rozbila i několik oken. Tiskové agentury se však nechaly slyšet, že vyprané bílé slipy pověšené na šňůře před Bílým domem nejsou vzkazem o kapitulaci.

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi