STALO SE: K útoku polonahou ženou na prezidenta se přihlásil Islámský stát!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Česká republika si může k dnešnímu dni připsat historicky první útok Islámského státu v České republice. Vyplnilo se tak nejtajnější přání všech vlastenců, kteří již několik let křičí, že pořádný teroristický útok by pomohl jejich dobré věci.

Efekt byl o to lepší, že si útočnice nevybrala jen tak ledajaký cíl, ale rovnou prezidenta republiky, pana Miloše Zemana, který je společně s Tomiem Okamurou v islámském světě znám jako „Bič Saracénů“. Z předběžné zprávy Pražského hradu jsou potom známa prozatím následující fakta:

Je na první pohled zřejmé, že Islámský stát je na tom s rozpočtem špatně. Namísto kvalifikovaného džihádisty totiž byla nasazena pouhá žena snědé pleti (díky čemuž nemáme pochyby o tom, že se jedná o nějakou východní uprchlici), která byla navíc jen spoře oděna. Jedná se celosvětově navíc o první zaznamenaný případ, kdy byly jako zbraň použity kozy.

Bezpečnostní složky jsou kritizovány za špatné zajištění volební místnosti. Podle očitých svědků se v budově Základní školy nenacházel ani jeden betonový zátaras. Ty jsou přitom obvykle dávány kamkoliv, kde hrozí že by se mohl Miloš Zeman objevit. Předpokládá se tedy, že pokud by se ve volební místnosti nacházel alespoň jeden zátaras, k žádnému útoku by nedošlo.

Jako spoluviník tohoto teroristického útoku je označován mluvčí prezidenta, Jiří Ovčáček. Ten již ve středu vyzradil tajnou informaci, kde a kdy bude prezident volit. Je pravděpodobné, že pokud nebude Miloš Zeman kvůli tomuto incidentu zvolen, pan Ovčáček bude ze svého postu odvolán.

Jiří Ovčáček stojí před vážným problémem. Vyzradil útočníkům místo a čas, kdy bude Miloš Zeman volit sám sebe.

Sám Miloš Zeman se z počátku domníval, že se jedná pouze o chudou studentku, která se prostitucí snaží přivydělat na živobytí, což dokazuje i vytažená peněženka, ze které prezident tahal pětitisícovku. Až po upozornění ochranky propukla ve volební místnosti panika.

Prezident almužnu domnělé studentce nestačil předat

Hrad označuje za dobrou zprávu fakt, že teroristický útok radikálům nevyšel. Záměr byl pravděpodobně vystrašit Miloše k smrti a přivodit mu infarkt. K tomu ale z lékařského hlediska dojít nemohlo, neboť tep nebyl přítomen již při vyšetření lékařského konsilia v létě loňského roku.

Podle očitých svědků k samotnému sebevolení prezidenta nedošlo, neboť Miloš byl vyveden z volební místnosti. Islámský stát následně zveřejnil fotografii s komentářem, že je připraven vyslat do každé volební místnosti v České republice radikální polonahou ženu, jen aby zabránili Milošovi hodit do urny lístek se svým jménem.

Islámský stát myslí svoji hrozbu zřejmě vážně

Politologové se paradoxně shodují, že výhrůžka terorismem by mohla naopak zvýšit účast při letošních volbách, zejména pak mezi mladými muži. Jak tato vyhrocená situace skončí, se dozvíme již během této soboty!

 

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi