Regulace dvojích kvalit potravin se dotkne i chemtrails!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Bez nadsázky se dá říci, že si český národ znovu vybrečel něco, čeho bude v budoucnu možná litovat. Rozhodnutí Evropské unie o jednotné kvalitě potravin pro celou EU se tak stalo danajským darem. Do skupiny konzumních položek, které ve složení nebyly identické se zbytkem EU a na které se pravidlo vztahuje, totiž kromě alkoholu a cigaret patří i chemtrails.

Není náhodou, že v Německu nebo jiných vyspělých státech je výskyt odpůrců chemtrails podstatně nižší než v České republice. Na svědomí to má jednak vyšší koncentrace chemických látek, a pak předně pozměněná receptura. V obou případech se jedná o rozpor v kvalitě, za který by americkým úřadům ze strany EU hrozily vysoké finanční tresty. Američané tak od příštího měsíce budou práškovat i rozvojové státy Evropské unie stejnými barely, které jsou například určeny pro Francii.

Kromě České republiky je v Evropě jen málo míst, která nebyla zasažena koncentrovanou dávkou chemtrails. Jedná se zejména o Alpy v nadmořské výšce nad 3000 metrů.

„Pokládáme to za důležitý průlom v přistupování států Evropské unie jako k partnerům sobě rovným,“ vysvětluje švýcarský politolog Frank E. Stein. „Pochopitelně v rámci ujednocení kvalit nedojde pouze ke zvýšení. Jde spíše o srovnání trhu, aby si byli všichni rovni. Například bramborové lupínky budou pro celou EU méně kvalitní, neboť se bude používat stejná receptura s posypovou solí, jako v případě výrobků Polska pro Českou republiku. Jsou však případy, kde rozvojové státy EU vyloženě pokulhávají a budeme muset být více intenzivní, aby se kvalita vyrovnala zbytku unie.“

Tradiční české brambůrky z Polska s posypovou solí byly na českém trhu k dispozici poprvé v roce 2008. Protože byly levné, zaprášilo se po nich.

Stein v tomto případě mluví mimo jiné o České republice, která byla dlouhou dobu zásobována podřadnou kvalitou chemtrails. To mělo mimo jiného za následek, že v rámci psychologického programování nedošlo k celkové změně myšlení, ale pouze k otupení.
Narušeny byly zejména kognitivní funkce jedinců. Výsledkem bylo, že Českou republiku zbytek světa vnímal jako vesnické balíky. Nastala totiž poněkud kontraproduktivní situace, kdy se národ (tušící, že s ním někdo nebo něco manipuluje) semkl v paskvilní formu vlastenectví, která byla doprovázena demonstracemi proti EU, ponožkami v sandálech, pálením nehořlavých vlajek, ledvinkami u pasu a tlačenkou v trojobalu. Prostě vše špatně.
Stein tuto situaci přirovnává k očkování. Pokud tělu podáte oslabený virus, tělo si na něj udělá protilátky a stane se resistentním. Aby se Česká republika stala v rámci jednotné kvality kompatibilní, bude jí podávána stejná koncentrace jako ve zbytku EU, ovšem ve zvýšených dávkách.

Tradiční resistentní Čech na dovolené

Zcela logicky není v tomto případě možné práškovat celou republiku tryskovými letadly. Praha zase není tak velká a významná metropole, aby disponovala tolika leteckými spoji, jako například Londýn. Určitou naději však vidíme v mezinárodních vlakových spojích, které budou nahrazeny za parní soupravy. Stejně tak se jeví jako nadějný plán dostat parní hrnec (tzv. papiňák) do každé domácnosti. Každá rodina by tak disponovala lokálním rozprašovačem chemtrails, který by dávku chemikálií dostal nejen do ovzduší obydlí, ale do samotného připravovaného pokrmu.

Lokální rozprašovač chemtrails bude součástí každé domácnosti

K nenásilné propagaci by měla přispět nová kuchařka Vaříme pod parou, kterou Jiří Babica uvede na trh v nejbližších týdnech.

Evropská unie vzkazuje, že můžete účinky chemtrails i nadále odbourat za použití octa. Protože bude ale v rámci stejné kvality potravin nahrazen okurkový ocet bazalkovým, který má menší účinek, doporučujeme udělat si dostatečnou zásobu, dokud je ještě okurkový ocet v obchodech k mání.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi