STALO SE: Exkluzivní zpráva o původu žlutého prášku! Řepka ani jehličnany na vině nejsou.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Je tomu již několik dní, co Českou republikou otřásla zpráva o žlutém pylu, který se šíří vzduchem. Toho využilo sdružení Sluníčkáři s.r.o., které situaci ihned obrátilo proti premiérovi. Andrej Babiš měl dle jejich slov tajně spolupracovat se známým českým fotbalistou, Tomášem Řepkou, který měl údajně roznést žlutý pyl do všech českých domácností.

Naše redakce byla u toho, když Tomáš Řepka podával oficiální vyjádření k celé situaci: ,,Vo ničem nevim a Andreje Babiše neznám.” prohlásil Řepka ve středu na tiskové konferenci. Obě tato tvrzení se zdají být naší redakci pravdivá. Kde se ale prášek vzal? Nenechali jsme se ukonejšit zcela falešnou zprávou o tom, že prášek je pouhým pylem z jehličnanů. Jednak by toto řešení bylo moc jednoduché a druhak víme, že je to přesně taková věc, kterou by si lidé měli myslet. Proto jsme se začali o situaci zajímat podrobně.

Tato fotografie jasně ukazuje, že Řepka se s agresí vypořádává již déle, navíc je zde zobrazen ve své přirozené žluté barvě.

Po rozhovoru s paní Ivanou Mládkovou, odbornicí na chemtrails, se nám podařilo objasnit původ onoho žlutého prášku. Exkluzivně vám proto přinášíme zprávu o tajném zásahu protiteroristické jednotky, který probíhal koncem minulého týdne!

Na území Moravy se po dlouhé době dostal nechvalně známý terorista Jozhin Z’Bashin, s cílem se dostat do hlavního města a umístit tam jasný vzkaz islámského státu České republice v podobě bomby.

Jozhin Z’Bashin a jeho věrní stoupenci takto udeřili na území Moravy.

Na to ale velmi pohotově zareagovaly bezpečnostní sbory, které na Z’Bashina a jeho skupinu vypustily starší verzi oblíbených chemtrails práškovacím letadlem. Použito bylo takové množství, že tím byla celá teroristická jednotka zlikvidována a Čechům zůstala vzpomínka v podobě žlutého prášku.

Letectvo České republiky nepřítele pomocí chemtrails doslova rozprášilo.

Ministerstvo životního prostředí ale varuje: tento prášek může způsobit velmi silné klimatické změny, které se mohou projevit přívalem bouřek a prudkým oteplením, což bychom dle Českého hydrometeorologického ústavu měli začít pociťovat již v průběhu června.

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: admin

Zakladatel webu. Nudný, cynický, sarkastický, otravný, ironický, samolibý, paličatý jedinec, který má krom těchto i další kladné vlastnosti.