STALO SE: Kostky jsou zavrženy!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

V Poslanecké sněmovně začalo první čtení novely zákona o hazardních hrách. Novela pochází z pera předsedy KDÚ-ČSL, Pavla Bělobrádka. Nově by kromě zákazu hazardních her online měl přibýt i zákaz využívání hracích kostek k jakékoliv formě hry. K sepsání této novely se Pavel Bělobrádek, jakožto bývalý ministr pro vědu a výzkum, nechal inspirovat nejvýznamnějším teoretickým fyzikem dvacátého století, Albertem Einsteinem, který prohlásil, že Bůh nehraje v kostky. Je tudíž zřejmé, že Bůh kostky nenávidí.

Pavel Bělobrádek po tiskové konferenci

Pavel Bělobrádek po tiskové konferenci

 

První nálezy kostek pocházejí z doby kamenné a nepochybně byly vytvořeny pohany. Toto je jeden z důvodů, proč se Pavel Bělobrádek domnívá, že je Bůh nenávidí. Zároveň vyzdvihuje i další zdravotní rizika spojená s tímto ďábelským výtvorem. „Když se podíváte do historie, kdokoliv, kdo kdy hrál kostky, je dnes mrtev. Třeba takový Julius Caesar, který kostky přímo vrhal, tak dnes již nežije.“ Tuto iniciativu velmi vítá Česká lékařská komora. Nejen, že po zákazu kostek ubyde mrtvých, ale zároveň se vyprázdní adiktologické ambulance plné mladých jedinců závislých na Dračím doupěti.

 

Od příštího Ledna si bříško už tak jednoduše nebudete moct lízat

Od příštího ledna si už bříško nebudete moci lízat tak jednoduše.

 

Předseda Bělobrádek se dočkal i pochvaly od samotného kardinála Duky, dle kterého kostky stojí i za předčasnou smrtí kardinála Vlka. Na opačné straně však Český svaz funebráků a výrobců rakví svolal na zítřejší den před budovu parlamentu rozsáhlou demonstraci. Novela má velkou šanci na přijetí a je víceméně podporována mezi všemi partajemi. Tomio Okamura a Andrej Babiš se již nyní vyslovili pro tento návrh. Oba dva politici se shodli na tom, že je třeba bránit naše kulturní křesťansko-japonské dědictví.

Procesně je vše připraveno, nyní se jen čeká na ratifikaci poslaneckou sněmovnou. Novela zákona by měla být platná od 1. ledna 2019. Zároveň s ní zahájí svou činnost i nově vzniklý úřad pro inkvizici, který bude hrací kostky od lidí vybírat a pálit je na hranici. Počítá se také se zavedením webu pro lidi, kteří uvidí někoho tyto kostky používat. Budou zde moci nahlásit místo, čas, jméno a bydliště člověka, jenž daný zákon porušil. Novela také počítá s obnovením trestu smrti, který bude určen pro lidi, kteří tento zákon poruší. Dle vyjádření předsedy Bělobrádka by měli hořet na Hranici se svými kostkami. Starosta Hranice se ohradil s tím, že to překračuje všechny hranice.

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.