Událost na Hradě: v srpnu se bude konat Miss mokré tričko 2018!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Uplynulá akce na Hradě způsobila poprask, přesně dle očekávání. O spálených trenkách se psalo i v zahraničí, přesto však není prezident Zeman spokojen. ,,Pan prezident očekával, že se pozornost upne k jeho vypracovanému tělu, tou dobou byl pan prezident naostro a spálením svých trenýrek chtěl na tuto skutečnost upozornit,” sdělil v tiskové zprávě Jiří Ovčáček, který osobně pomáhal panu prezidentovi se z trenek dostat. Dle slov samotného prezidenta je Česká republika národ ignorantů, proto nám hodlá naservírovat nálož sexy hradní módy rovnou, bez jakýchkoliv servítek.

V přímé návaznosti na tuto skutečnost se na Hradě v srpnu chystá velkolepá akce “Miss mokré tričko 2018”, kde budou ti nejlepší politici dokazovat, že se kromě vysokého IQ mohou pyšnit i dalšími přednostmi. Vrcholem akce pak bude ukázka prezidentovy nohy s možností ohmatání. Naše redakce získala od tajného zdroje na Hradě nejen předběžně schválenou soupisku jmen hostů, ale i seznam účinkujících. ,,Účinkující se vybírali dle několika kritérií. Vzhled, kondice, zdravotní stav a chuť lidem ukázat, že jsou v plné síle, jako jsme byli my třeba v roce 1968,” komentuje událost jeden z účinkujících, předseda Vojtěch Filip. Mezi účinkujícími nebudou chybět ani například Jaroslav Foldyna, senátor Jan Veleba, Václav Klaus ml. nebo také Tomio Okamura, který přislíbil i kulturistické představení. Celá událost se tak může spojit s Velebovým odchodem do důchodu, který tak dosáhne patřičné důstojnosti.

Někteří z účastníků se na soutěž připravují již od loňského léta. Na snímku nevidíte Jiřího Ovčáčka.

Všichni soutěžící budou absolvovat tyto disciplíny:

1. Soutěžící si na sobě nechají pouze trenýrky a tričko, barva se doporučuje u trenýrek červená, u trička bílá. Je povolen červený šátek.
2. Soutěžící budou politi vodou, zde bude každý z nich moci ukázat své přednosti a dokázat porotcům, proč by měl být právě on zvolen Miss mokré tričko 2018.
3. Bude vyhlášen vítěz a na jeho počest si všichni účastníci spálí své trenýrky.

Zeman se na akci připravuje již od útlého mládí. Na fotce druhý zleva.

,,Jsem zvědavá, s čím se Miloš jak se tak říká “vytasí”, jeden by myslel, že je už za zenitem, ale je to přesně naopak. Duší je Miloš stále tím mladíkem, což se nám snaží ukázat právě při těchto skvělých akcích,” pochvaluje si událost Jiřina Bohdalová, jedna z porotkyň. Oslavnou píseň pro vítěze si již nacvičila Olivie Žižková. Po vyhlášení vítězů bude uspořádána vyhlášená hradní honitba. Kromě lišky Sobotky, Nedvěda Františka a paroháče Paroubka budou na tuto honitbu nachystána i hradní prasata, která se letos přemnožila. K tradiční zábavě neodmyslitelně patří i hledání bukvic. ,,Pravidla fungují tak, že kdo najde nějakou bukvici, tak ji vyhodí do koše, protože tady žádný bukvice nechceme,” těší se na zábavnou hru Vojtěch Filip.

Naše redakce je na akci velmi zvědavá a v srpnu budeme celou událost bedlivě sledovat.

 

Post Author: admin

Zakladatel webu. Nudný, cynický, sarkastický, otravný, ironický, samolibý, paličatý jedinec, který má krom těchto i další kladné vlastnosti.