STALO SE: Jaromír Soukup zkolaboval v přímém přenosu


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Smutnou zprávu musíme oznámit všem náruživým fanouškům TV Barrandov. Její generální ředitel, moderátor, analytik, režisér, střihač, kameraman a kafevařič Jaromír Soukup dnes těsně po poledni zkolaboval. Na vině je kombinace vlny veder, která nám nadiktovala EU, a extrémního vyčerpání. Soukup odpadl po neuvěřitelných čtyřech dnech nonstop živého vysílání.

Dle prvotních informací z nemocnice by měl být Jaromír Soukup v pořádku. Každopádně si v nemocnici pobude ještě minimálně tři dny. V době jeho nepřítomnosti vysílá TV Barrandov reprízy starých podprůměrných seriálů jako například Doktor z hor nebo Komisař Rex. Obsahově jsou tyto seriály na stejné úrovni jako jakýkoli pořad uváděný právě Jaromírem Soukupem. Dle vyjádření analytiků nemá průměrný divák TV Barrandov šanci poznat rozdíl.

Diváci TV Barrandov nepřítomnost Jaromíra Soukupa vůbec nepoznali.

Nejpozoruhodnější na celém případu je fakt, že oblíbený moderátor vydržel celých 96 hodin v kuse. Původním plánem bylo vysílat nepřetržitě 168 hodin, při nichž Soukup plánoval představit několik nových pořadů. Diváci se tedy na obrazovkách zatím dočkali pořadů jako Soudce Jaromír, Dentální hygiena Jaromíra Soukupa nebo třeba Točky na matech s Jaromírem. Začalo se i spekulovat o tom, zda není ohrožen pořad Týden s prezidentem. Ten je ovšem, jak nás ujistil mluvčí TV Barrandov Jaroslav Kozáček, předtáčen dopředu. „Vzhledem ke zdravotnímu stavu pana prezidenta není možné vysílat pořad živě. Během natáčení jej musí jeho mluvčí několikrát přebalovat či dokonce resuscitovat. Nechceme znevážit úřad prezidenta, a proto tento pořad nebude vysílán živě a díly jsou předtáčeny s několikadenním předstihem,“ komentoval Kozáček situaci.

Tělo Miloše Zemana (na fotce vlevo), zatímco je loutkově řízeno Jiřím Ovčáčkem.

Po propuštění se Soukup chystá okamžitě vrátit do práce, jeho návrat na televizní obrazovky je tak otázkou dnů. Navíc se již na podzim dočkáme na obrazovkách mnoha novinek. Jedna z nich bude pořad S Japoncem v kuchyni, kde nám oblíbený politik Tomio Okamura, přiblíží tradiční českou kuchyni. V prvních třech dílech nám Tomio připraví tradiční pokrmy jako kebab, pizzu a sushi. Další pořad bude moderovat stoupající celebrita českého showbyznysu Jiří Kajínek. Ten bude každé úterý večer dávat praktické tipy pro každého chataře. Diváci se naučí, jak nejefektivněji omráčit člověka, odemykat zámky, nejčastější skrýše cenností nebo třeba místa, kde se dá prodat kradená zahradní technika. Diváci se mohou také těšit na Milana Rokytku, který dostane pořad Pitky s Milanem. V něm zavítáme do zákoutí českých putyk, dozvíme se taje efektivní konzumace alkoholu, seznámíme se s prominentními českými alkoholiky a naučíme se, jak poznat otravu. Již teď je plánován jubilejní silvestrovský speciál na ruské ambasádě, který bude vysílán živě za účasti prezidenta republiky.

Milan je předním českým expertem přes alkohol a otravy.

Je tedy více než jasné, že podzim bude na TV Barrandov opravdu nablitý. Mimo již výše zmíněných novinek budou pokračovat stávající oblíbené pořady jako třeba Kauzy Jaromíra Soukupa nebo nebezpečné vztahy. Mírné modernizace se dočká pořad Soudkyně Barbara. V souladu s uvedením pořadu Soudce Jaromír bude nově Soudkyně Barbara o ženě, která nadevše miluje jídlo. Zatím nejsou potvrzeny spekulace o tom, zda bude hlavní roli hrát Halina Pawlovská.

Na závěr naše redakce přeje Jaromíru brzké propuštění a rychlou rekonvalescenci.

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.