Na Pražském hradě byl objeven Necronomicon

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Na Pražském hradě byl objeven dosud neznámý výtisk Necronomiconu psaný azbukou. V držení jej má Martin Nejedlý, který studoval u samotného Josepha Curwena. S jeho pomocí drží Nejedlý “naživu” Miloše Zemana.

O tom, že Miloš Zeman vypadá jako kdyby umřel už před nějakou chvílí, se mluví dlouho, dokonce jsou dlouho známí i podivní přátelé poradce Nejedlého. Také se spekuluje o jeho napojení na podzemí. Na zoubek těmto podezřením se vydali podívat investigativní reportéři Paralelních listů, to však ještě nečekali, jaké zrůdnosti odhalí. Týmu investigativních žurnalistů se podařilo získat fyzický důkaz o temných věcech dějících se v okolí Martina Nejedlého, který bohužel nesmíme zveřejnit z důvodu obavy o život lidí zapojených do celé kauzy. Proto vám alespoň sdělíme podrobnosti ohledně celé této aféry týkající se působení Nejedlého na hradě.

Fotografie dokládající Nejedlého nečisté rituály, při kterých ožívají mrtví

 

Reportéři začali se získáváním důkazů nekalé činnosti v podhradí. Z výpovědí lidí žijících v podhradí se již delší dobu v noci line z Pražského hradu ďábelský smích a roztodivné zaklínání. Toto tvrzení potvrdilo velké množství občanů zde žijících. Bohužel však pouze tyto informace nevedly k přímým důkazům a jen podpořily náš zájem o celé dění. Museli jsme se tedy vydat přímo na hrad a pokusit se dostat celé věci na kloub. Podařilo se nám zlomit pár úředníku pracujících v kanceláři prezidenta republiky a přesvědčit je, aby se nám svěřili. Tito lidé byli očividně velmi vyděšení, výměnou za naši diskrétnost ale přeci jen promluvili. Očití svědkové pracující na Hradě dosvědčili, že si Nejedlý na různé porady bere neznámou tlustou knihu v koženém přebalu. Často se z jeho kanceláře ozývají různé hlasy, přestože je v kanceláři sám, jako by se Martin Nejedlý hádal sám se sebou v rozličných cizích jazycích, kterým svědkové bohužel nerozuměli. Někteří svědci také zaslechli Martina Nejedlého často recitovat nějakou zvrhlou básničku znějící nějak takto:

Y’AI’NG’NGAH
YOG-SOTHOTH
H’EE-L’GEB
F’AI THRODOG
UAAAH

Našemu týmu se podařilo ponořit ještě hlouběji – přímo pozorovat jeden z těchto bezbožných rituálů a získat určité písemné dokumenty. Prozatím ze studií těchto dokumentů vyplývá, že Miloš Zeman umřel již v průběhu svého prvního mandátu a Česká Republika je po Severní Korei druhou nekrokracií. Celá situace je ještě děsivější v tom, že se prezident republiky zdá naprosto v nadvládě Nejedlého, který je očividně zběhlý ve starodávném umu nekromancie. Detaily celého rituálu jsou příliš nechutné, než aby byly zveřejněny, můžeme pouze potvrdit, že celý rituál zahrnoval magické zaříkávání, Necronomicon, Jiřího Ovčáčka, robertek, krev jehňat a krabičku cigaret. Nejedlého motivy k tomuto počínání zatím známy nejsou, předpokládá se však, že chce použít prezidentova vlivu pro dostavbu ruských bloků v jaderné elektrárně, k napájení nějakého svého ďábelského stroje, který je extrémně náročný na spotřebu elektrické energie. O vývoji celé kauzy vás budeme i nadále informovat.

 

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.