Šumavu postihla havárie chemtrails! Zasahují stovky vlastenců!


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Dnešní pošmourné ráno se zapsalo černým písmem do kroniky Šumavy. Početní vlastenci hlásili v údolích hustý dým neznámého původu, který se zde přes noc z ničeho nic objevil. Záhada je o to větší, neboť dým je bez zápachu. Líně se valí krajinou a pohlcuje vše, co mu přijde do cesty.

Samozvaní vědci IE6 a absolventi Vysoké školy života mezitím nelenili a přišli s celou řadou vysvětlení popisujících tento oblak. Mezi množstvím nepravděpodobných teorií se však objevila i zásadní myšlenka, kterou jsme se s vlastenci rozhodli ověřit – že je to mlha. Zákeřná pára, kterou sofistikovaní vlastenci důvěrně znají pod označením chemtrails.

Předběžné chemické testy ukázaly, že složení páry na Šumavsku je stejné, jako vypouštějí proudová letadla na obloze těsně před tím, než se nebe zatáhne a začnou z něj padat žáby. Stejnej ksindl, co nám padá na hlavu, která nás potom začne bolet a stáváme se imunními vůči selskému rozumu. A všichni víme, jak takové příznaky předávkování chemtrails končí! O nějaké programování Novým řádem nebo Ilumináty rozhodně zájem nemáme.

Trvalo téměř jednu generaci, než jsme z České republiky vystrkali sluníčkářské manýry a opravdu nikdo se nestojí o to, aby se TOP09 dostala znovu mezi volitelné strany. A už vůbec se nestojíme o to, aby nám sem strkal svoje křivé prsty Soroš se svými fabrikami na chemtrails. Jedna taková se pravděpodobně právě nachází v hlubokých lesích Šumavy, kde by ji nikdo nehledal. Na Šumavsku to totiž není zdaleka první výskyt záhadné mlhy. Starousedlíci nicméně tvrdí, že “za jejich mladejch let” takhle husté mlhy nebývaly, což nenechalo žádného správného vlastence na pochybách. Na Šumavě došlo k ekologické havárii!

Ozbrojení vlastenci se chystají zastavit všechny migranty a jiná monstra, která z lesa vylezou

Společně s redakcí jsme se rozjeli k místu postiženému párou. Celý prostor již byl zajištěn vlastenci, kteří utvořili okolo cesty rojnici a s transparenty varovali před vstupem do lesa a sbíráním hub, které následkem chemtrails začaly v lese růst.

„Nikdo neví, co na vás v lese může skočit!“ vysvětluje Růžena Škopková, která se díky největšímu odznáčku SPD pasovala do styčného důstojníka celé vlastenecké operace. „Nikdo vlastně neví, co se v lese stalo, ale tak hustá mlha nevznikne jen tak sama od sebe. A navíc se asi bude jednat o koncentrák! Už jste někdy vypili třeba koncentrákovaný Roundup? Nevypili. Nikdo neví, jak se organismus zasažený koncentrákem změní!“

Je to jen pavouk nebo zmutovaný zaměstnanec fabriky na chemtrails? A není to už vlastně jedno?

Růžena, coby důvěrně informovaná chemička polní laboratoře vlastenecké roty, se obává oprávněně nejhoršího a tak dle vlastních slov zakročí proti koncentráku chemtrails koncentrákem octa. Skepticky se staví k reakci úřadů, které před celou havárií zavírají oči.

„Pochopitelně jsme kontaktovali všechny vládní složky. Třeba Ministersvo zdravotnictví to v tom ale jede s nimi. Taky policii a hasiče, ale ti nás poslali k šípku, že jsme banda bláznů,“ vysvětluje Růžena. „Ve skutečnosti si myslíme, že moc dobře vědí, co se na Šumavě stalo. Jen se prostě bojí o své zdraví. To na jednu stránku chápu, na stránku druhou je to od nich kurevsky srabské, když se spoléhají na to, že za ně Šumavu vyoctuje ženská…“

Nikdo neví, co na vás ve zlověstné mlze vlastně čeká

Celé to dokresluje jen nejistou budoucnost, do které nejen Česká republika, ale vlastně celý svět spěje. Začalo to mikrovlnou revolucí, kdy nás mikrovlnky mikrovlně programují k poslušnosti a ohřívají jídlo. Teď v České republice jakoby náhodou začaly růst továrny na chemtrails, které navíc mají mizerné zabezpečení, a únik chemtrails mimo kanystry je zřejmě na denním pořádku.

„Náš boj tím nekončí! Teď mi volala Máňa z Beskyd, že se jim mezi kopci začíná pařit nějaké svinstvo! Cestou ve vezmeme přes Znojmo, natankujeme něco málo kvalitního octa a rozprášíme ten ksindl i bez podpory uplacené vlády!“ nechává se slyšet Růžena. Mlčky umlátila zmutovaného ježka transparentem „SOROŠ JE FUJ!“ a nastoupila do Felicie směr východ.

 


 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi