STALO SE: Tomio Okamura a Jaromír Soukup oznámili rozchod!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Před několika dny otřásla Českem smutná zpráva. Nerozlučný pár, Tomio Okamura a Jaromír Soukup, médii nyní také označováni jako Tomír nebo Jaromio oznámili rozchod. Důvodem je Soukupovo rozhodnutí, založit si vlastní hnutí – List Jaromíra Soukupa. Na tuto skutečnost reagoval Okamura rozchodem a založením vlastní internetové televize.

Rozchod tohoto hvězdného páru přišel zčistajasna. Okamuru jsme mohli vidět u Soukupa prakticky každý večer. Jejich komické výstupy bavily celé Česko, proto také byli velice často přirovnáváni k hlavním hrdinům animovaného seriálu Pat a Mat. Oba v zásadě nic neumí, ale to jim nebrání se navzájem poplácat po zádech a po skončení pořadu v šatně společně onanovat nad záznamem. Toto dynamické duo se navíc skvěle doplňovalo. Soukup servilně odkýval sebevětší nesmysl. U svých projevů rozhazoval ruce, jako afgánské dítě, které šláplo na minu, nebo jako kdyby se snažil zbavit otravného hmyzu. Okamura mohl zase zdarma prezentovat svůj byznys produkt s protřelostí podomního prodejce hrnců z Tesca za třicet tisíc. Nutno podotknout, že se mu podařilo do své pyramidy nalákat dostatečné množství užitečných idiotů.

Mistr gest Járin stíhá svůj proslov překládat do znakové řeči v reálném čase.

Samotný Soukup se debaklu ve volbách nebojí. Když dokázal prorazit výsledek míšení kultur a výplod jedné noci na Moravě plné alkoholu a následných výčitek, polojaponec, který dokázal přesvědčit deset procent voličů o tom, že je větší Čech než Karel IV., dokáže zatočit s neexistující migrací a diktáty z češtiny, není jediný důvod, proč by to nemohl dokázat Soukup. Ostatně již dokázal, že i naprostý ňouma, co si definici moderátora přečetl z Wikipedie, může mít 11 pořadů v hlavním vysílacím čase. Dle neoficiálních informací nyní Soukupa sponzoruje Red Bull, Nescafé a Hermiona mu darovala její obraceč času, protože stíhat všechny pořady, jednání ve sněmovně, vládu a práci všech ministrů, krajské rady, Evropský parlament, vymýcení korupce a kůrovce, je mimo schopnosti běžného smrtelníka. Navíc se můžeme těšit na nové pořady, jako je Sněmovna Jaromíra Soukupa, týden s premiérem Soukupem, Jednání vlády podle Jaromíra Soukupa, nebo třeba moderní adaptaci Velmi křehkých vztahů z prostředí vysoké politiky. Budeme mít možnost také nahlédnout pod pokličku přípravy zákonů v relaci Zákony Jaromíra Soukupa.

Káva, energeťák, trocha pervitinu a schopnost ze sebe dělat šaška. To je recept na úspěch podle Jaromíra Soukupa.

Tato situace je nebezpečná hlavně pro Okamuru, který jednak přišel o svůj pravidelný teleshopping a v ohrožení je také jeho poctivě vydřený volební zisk. Navíc od voleb dle průzkumů několik procent ztratil, zřejmě se jedná o ty voliče, kteří se umí alespoň podepsat a v příštích volbách plánují volit Babiše. Soukup se netají tím, že chce lovit voliče právě v rybnících SPD, ANO a komunistů. Proto se snaží prodloužit životnost své strany založením internetové televize. Ta by mu měla umožnit vytáhnout z SPD ještě několik milionů, než bude muset založit stranu novou. Problém může mít ovšem ve shánění členů, jelikož už teď musel do strany nabrat takové lidi, kteří nemají šanci odhalit jeho tunel, což si vyžádalo snížit nároky na naprosté minimum. Politologové se obecně shodují, že níž se při výběru členů klesnout nedá a nábor nesvéprávných není možný.

To není horečka. To je těžký alkoholismus po ztrátě životního partnera.

Mezi hlavní pilíře internetové televize budou patřit Okamurovy vlogy, reklamy na sushi, reprízy Ulice a prostor dostanou také vybraní poslanci za SPD se svými pořady. Miloslav Rozner dostane hned dva pořady, v jednom z nich budeme s Mílou cestovat po kulturních památkách, které doplní jeho odborný výklad a v tom druhém nám ukáže, jak si poradit v těžkých životních situacích, máte-li po ruce pouze úhlovou brusku. Dalším z účinkujících bude Radek Koten, který bude provádět crash testy mikrovlnek pádem z pátého patra, nebo o baseballovou pálku. Dostane se také na Mgr. Volného. Ten bude do svlečený do půl těla s vytetovanou říšskou orlicí na prsou přednášet, jak správně argumentovat pomocí polopravd, zavádějících tvrzení a naprostých píčovin. V neposlední řadě se dostane i na Janu Levovou. Ta bude mít svou vlastní verzi pořadu “Věřte, nevěřte”, kde bude šířit zaručeně pravdivé příběhy, jako třeba ten o třiceti imigrantech, kteří  v roce 2016 vystoupili na dálnici z autobusu a rozutekli se do lesa. O datu spuštění Můra TV vás budeme informovat.

 

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.