STALO SE: Putin byl jmenován novým ministrem kouzel

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Ruský imperátor Vladimír Vladimirovič Putin byl jmenován novým ministrem kouzel namísto Rumburaka, který odešel do důchodu. Tuto pozici vybojoval po tom, co se mu podařilo v celém Rusku nechat kouzlem zmizet opozici. Jeho prvním činem po nástupu do funkce se stalo jmenování nového ředitele Školy čar a kouzel v Bradavicích. Stal se jím jeho blízký slizký přítel Miloš Zeman. V tvrdé konkurenci zvítězil bezprecedentním rektálním alpinismem a počtem bradavic.

Rusko je tvrdá země tvrdých lidí, to ostatně bylo již v minulosti několikrát prokázáno. Například závody v pití kyseliny sírové jsou zde oblíbeným sportem, zatímco u nás soutěžíme jen v pití okeny, a čichání podpaží. Tuto tvrdost dnes prokázal nejtvrdší ze všech Rusů, Božský imperátor tajgy, sám Vladimír Putin, poté, co byl jmenován také ministrem kouzel. Tohoto pozoruhodného úspěchu dosáhl potom, co nechal všechny zástupce opozice a svobodného tisku zmizet jediným kouzlem, čímž prokázal svůj talent největšího světového čaroděje. V celém Rusku okamžitě vypukly oslavy, během kterých se zaplnilo celé Rudé náměstí na podporu svého císaře. Během celé události také zmizel celý jeden průvod Putinových podporovatelů, naštěstí byli všichni účastnící průvodu brzy objeveni v pracovním táboře na Sibiři.

archivní fotografie Miloše Zemana těsně předtím, než si vyčaroval popelníček

 

Vladimír Putin hned zpočátku po svém jmenování provedl několik razantních změn. Jako první dostihl a nechal zavřít nebezpečného černokněžníka Alexeje Navalného, který se nyní nachází v Azkabanu. Podle oficiálních zpráv je zde podrobován přísnému výslechu, a prohlídkám dutin od mozkoromů. Na tuto praktiku však vzápětí podala stížnost Amnesty international, dle které byl Navalný za krátkou chvíli svého pobytu v Azkabanu od mozkoromů okraden jak o všechny zlaté řetězy, tak také o poctivost. Vladimír Putin zároveň jmenoval na prestižní místo ředitele školy v Bradavicích marketingového ředitele firmy Huawei Miloše Zemana, který s přehledem vyhrál výběrové řízení díky absenci páteře, což byl hlavní předpoklad pro tuto pozici, ale kromě toho vítězství uzmul tadíky vysokému počtu bradavic. Sympatie nového ministra kouzel si získal také silným alkoholismem, toliko obvyklým v matičce Rusi, a pokročilým stadiem rozkladu.

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.