Vlastenci se bouří: Nebudeme platit za díry v sýru!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Pozdvižení vyvolal na sociálních sítích příspěvek pana Roberta, který se začal jako lavina šířit ve vlasteneckých skupinách. V něm popisuje, jak byl prodejcem okraden, když si zakoupil bloček ementálu a doma zjistil, že je sýr děravý.

Osudný bloček byl zakoupen v havířovské prodejně obchodního domu Kaufland. Ten jej nabízel z důvodu prošlého data spotřeby s atraktivní slevou 80 %. Této slevy využil i pan Robert, který si zakoupil bloček o váze 20 dkg. Až doma zjistil, že je bloček značně okoralý. Odkrojil z něj tedy plátek a k jeho překvapení se v bločku nacházelo několik děr velikosti hrášku. Pan Robert sice pracuje na montážní lince v nedaleké Ostravě a nedokáže napočítat do čtyř šroubků, ale pozná, když se jej někdo snaží okrást. Důslednou matematickou analýzou zjistil, že kvůli dírám přišel o cca 5 dkg sýra. “Takhle jsem ho za tu cenu mohl mít o čtvrtku víc, o těch dírách nikde nepsali, to je normální zlodějna!” rozčílil se pan Robert.

Samozřejmě to nenechal jen tak a vydal se zpět do obchodního domu výrobek reklamovat. Reklamace mu ovšem byla zamítnuta. Dle řetězce nevznikla spotřebiteli žádná škoda. “Díry v sýru ementálského typu jsou naprosto přirozené, navíc je prodáváme na hmotnostní jednotky, ne objemové. Naši zákazníci tedy opravdu za díry v sýru neplatí,” vyjádřila se pro naši redakci mluvčí Kauflandu. S takovým vysvětlením se samozřejmě pan Robert nespokojil. Plánuje celou věc předat české obchodní inspekci pro podezření z klamání spotřebitele.

Příspěvek nyní žije svým vlastním životem. Dokonce se začínají objevovat teorie, že díry v sýru mají svůj účel. Dle jednoho z předních českých konspirátorů a expertů na ezoteriku obsahují díry plyn složením podobný chemtrails, které vypouštějí letadla. Jedná se tak o další způsob práškování populace ze strany Spojených států. Další z nich naopak tvrdí, že se v dírách koncentruje nebezpečná negativní energie.

Práškování ementálu zachyceno skrytou kamerou uvnitř sýrárny.

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.