Tajemství Impulsovic krabičky odhaleno! Víme, co se skrývá uvnitř!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Lidstvo muselo vždy čelit výzvám, aby se ubránilo svému zániku. Někdy si je způsobilo samo, někdy zasáhla vyšší moc, vždy však lidstvo vyšlo jako vítěz, ač se někdy jednalo o vítězství Pyrrhovo. Vzpomeňme například, kolik jsme byli schopni přežít konců světa, válek a uprchlických krizí, hladomoru a moru vůbec a stejně jsme stále inteligentní a vyspělá společnost. Tedy, minimálně jsme stále společnost.

Žádná z hrozeb ale nebyla tak děsivá jako mor v podobě písniček z Impulsovy krabičky. Zprvu by se mohlo zdát, že se jedná o banalitu, ale pojďme se podívat trochu více na kloub záhadné Impulsovic krabičce. Všichni ji znají, mluví se o ní, denně ovlivňuje naše životy. Každé ráno, když zrovna stojíte v zácpě při cestě do práce, vám třikrát opakuje “Nestůj a pojď!”, “Když nemůžeš, přidej víc!” nebo nejhůř sedmsetkrát “Jedeme dál!”. Když přijdete do krámu, Tučný vám okamžitě začne dělat nákupní seznam – “třicet deka, kilo chleba, kilo cukru”, čímž vás dostane do takového stresu, že koupíte úplně všechno, jen ne to, pro co jste přišli. A co hůř, kamkoli přijdete, všude se dozvíte, že váš život stojí za hovno, což vám se svou Řekou zázraků desetkrát připomene Hanička Zagorová a přestože vy si zrovna přejete umřít, Karel Gott vám sděluje, že on by chtěl být stále mlád, což už je skutečně jen a jen výsměch.

V bytě Dana Nekonečného byly nalezeny stopy písniček z Impulsovic krabičky. Náhoda? Nemyslíme si!

Zahraničí hrozbu vycítilo dříve než my, Češi, a proto je již tento předmět mimo jiné například v Polsku, Rakousku a Anglii považován za druhou nejsadističtější vražednou zbraň, hned po Vogonské poezii. Přesto jsou Češi stále klidní a nechávají situaci gradovat. Kdo ale krabičku vlastní? A co je uvnitř? Nejprve si připomeňme, že majitel rádia impuls, tedy Andrej Babiš, by měl být automaticky i majitelem oné krabičky. Ve skutečnosti je tomu ale jinak – krabička totiž vlastní nejen Andreje Babiše, ale všechny vysoko postavené lidi. A to není to nejhorší – pokud jste byli vystaveni delší dobu jejímu působení, s největší pravděpodobností si podmanila i vás. ,,Není třeba se ničeho obávat, jednejte s láskou a umírněností, mějte se rádi, buďme kamarádi!” uklidňuje však obyvatele České republiky Tomáš Klus.

Fotografie bezdomovce Kryštofa před proměnou

Bohužel se zjistilo, že vliv Impulsovic krabičky působí hůř a rychleji než radiace. Nakažený člověk má tendence si broukat písničky Michala Davida, Václava Neckáře, Helenky Vondráčkové nebo Kryštofa a velmi často si toho není ani vědom. V pokročilejší fázi má sklony k vlastenectví, problémy s pravopisem, horečky 39 a trpí nutkavou potřebou se vystavovat nákaze i doma. Legendy dokonce praví, že bezdomovec jménem Kryštof hledal úkryt před zimou a cesty ho zavedly do zákoutí Impulsovic krabičky. Stačilo pár dní a z krabičky vylezl Richard Krajčo, malý skřet z jiného světa, který začal pod tíhou nákazy tvořit, čímž nákazu ještě rapidně rozšířil.

Jedno z mála varování před Impulsovic krabičkou

Co je ale uvnitř krabičky, ptáte se? My to samozřejmě víme, jelikož nám to sdělil tajný zdroj Blesku, ale rozhodli jsme se, že na takovou věc ještě není lidstvo připraveno. Pamatujte na Pandoru, Indiana Jonese, nacisty a prince z Princ a Večernice. Některé věci prostě musí zůstat zavřené. Proto vás jménem celé naší redakce důrazně varujeme – neotevírejte Impulsovic krabičku, nesnažte se ji najít a po ulicích choďte se špunty do uší, abyste předešli tomu, že se nakazíte.

Post Author: admin

Zakladatel webu. Nudný, cynický, sarkastický, otravný, ironický, samolibý, paličatý jedinec, který má krom těchto i další kladné vlastnosti.