BYLI JSME U TOHO! Prahu zaplavili běženci!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Marně Tomio Okamura a Martin Konvička varovali všechny bezvěrce. Marně poukazovali na to, že účast v Evropské unii je cesta do pekel. Nikdo nenaslouchal jejich obavám, že Českou republiku zaplaví běženci. A právě tak se dnes stalo! A my jsme u toho samozřejmě jako přední vlastenecký web byli!

Běženci se neostýchají probíhat ani kolem našeho kulturního bohatství! A samí chlapi! A určitě mají Ajfouny!

„Stále ještě nevíme, jestli je to nějaká provokace, nebo řízená migrace,“ vyjadřuje se k situaci Radek Koten (SPD). ,,Podařilo se nám ale vystopovat jejich hlavní hnízdo, odkud běženci vybíhají a na místě jsme nalezli hádejte co… no mikrovlnky. Prý si v nich ohřívají čaj, protože je jim zdá podnebí střední Evropy chladné. My ale přesně víme, co s nimi mají za lubem!”

Situace je navíc značně nepřehledná. Běženci se začali v ulicích Prahy objevovat dnes dopoledne a není přesně známo, kam všichni směřují a co vlastně sledují koordinovaným pobíháním po hlavním městě. Existuje několik teorií, přičemž nejpravděpodobnější je, že se běženci snaží zkreslit informace o skutečném počtu nelegálních běženců. Momentálně evidujeme sedmnáct petičních stánků SPD a šest kulometních hnízd domobran, okolo kterých běženci proběhli. Celkový počet běžců s tmavou pletí dosahuje téměř 15.000! Musíme ale zároveň vzít v úvahu, že jde o součet všech stanic. Je zřejmé, že se běženci záměrně snaží docílit pocitu, že je jich v Praze mnohem více než ve skutečnosti.

Vlastenecky smýšlející obyvatelé pro jistotu schovali děti a zazdili manželky, aby se od nich cizácká verbež nenakazila islámem.

Tomio Okamura má jasno v tom, proč se v Praze běženci objevili

Celou situaci intenzivně šetříme. Nemůžeme nic nechat náhodě. Česká republika je jedno z posledních neposkvrněných míst čisté nadrasy a nemůžeme si dovolit, aby něco tak posvátného zkazil byť i jediný migrant nebo míšenec!“ vyjádřil se k dnešnímu zaplavení Prahy běženci Tomio Okamura. „Máme navíc od Věry Zemánkové z Čáslavi, která situaci monitoruje přes televizi ČT 24 Sport důvěrné informace, že běženci trousí po Praze malé mešitky! No to je neslýchané! V lepším případě je to provokace. Ale také to můžou být třeba bomby! Anebo zaprší a naše stověžatá Praha bude mít rázem o pár tisíc věží více!“

Domácí stíhají běžence

Stoupenci domobrany byli již v převleku vysláni k dopadení běženců. Přimíchali se nenápadně do hloučku a snaží se dopadnout prchající běžence. Oproti zahraničním “návštěvníkům” však mají podstatně delší nohy a menší pupky, což situaci poměrně komplikuje. Navíc se podél cest začínají shromažďovat příznivci Soroše, kteří běžencům fandí, což naše české borce poměrně demotivuje.

 

Český vlastenec se snaží dopadnout skupinku běženců

Prozatím se nepodařilo zjistit, jak se vlastně běženci v takovém počtu do naší republiky dostali. Pochybení odmítly všechny jednotky, které střeží české hranice. Navíc pravidelné škvarkování demarkační linie (funguje podobně jako minové pole, jen jsou do země zahrabávány vepřové škvarky) proběhlo minulý týden a je nepravděpodobné, že by islámští běženci přežili bez újmy přechod hranic. Jako pravděpodobné se tak jeví, že se sem běženci prokopali z Afriky nebo je sem dopravily vrtulníky Georga Soroše.

Situaci pro vás budeme i nadále bedlivě sledovat!

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi