Volební kampaň graduje, Babiš natáčí pořad Dirty jobs

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Při výkonu funkce premiéra za hnutí ANO se ušpiníte víc, než Koothrappali, který skočí do zálivu plného plastů, tlejících velryb a ztroskotaných tankerů, načež vyleze z vody a začne žrát tikka masalu rukama od hoven.

 

K tomu, abyste mohli vykonávat funkci premiéra České republiky, se nesmíte bát sáhnout až na samé dno, ba co víc, musíte se dnem stát. Andrej Babiš si tuto skutečnost moc dobře uvědomuje. Ačkoliv je trestně stíhaným estébákem s obrovským střetem zájmů, milionem průserů a bilionem výmluv, stále jej volí 34% lidských bytostí s bohatším sousedem, IQ meřitelným na stupnici tvrdosti, ošoupaným Caps Lockem a profilovkou domácího mazlíčka v rámečku znázorňujícím roční období. To vše díky propagandě, za kterou by se nemusel stydět ani Jožka Goebbels.

Propaganda hnutí ANO má několik podob:

  • Rozdáváte koblihy se stopovým množstvím marmelády
  • Napíšete sci-fi knížku, do které zaznamenáte všechny mokré sny
  • Vtíráte se k úspěšným sportovcům
  • Slibujete kolotoče, stadiony, nádraží, Applestory, vyšší důchody, kašny plné piva a stromy, na kterých roste argentinské hovězí
  • Fotíte se s dětmi, důchodci, zvířátky, kytičkami, hasiči, oblíbenými osobnostmi a postiženými lidmi.
  • Vykradete Trumpovu kampaň a připojíte k ní volební heslo ODS
  • Ikdyž si můžete koupit jachtu o velikosti imaginárního stadionu Martiny Sáblíkové, hrajete si na řadového muže z lidu, což zahrnuje výkon špinavého a fyzicky náročného povolání zachyceného na fotografii.

 

A právě poslední bod je největším klíčem k úspěchu, což si uvědomuje i Mára Prchal. Márovi už nestačilo fotit Andrejka při točení zmrzky nebo hubení kůrovce, nově jej totiž nanominoval jako hlavní postavu pořadu Dirty jobs. Mělo by se jednat o devítidílnou sérii plnou prací, ke kterým by se neproreinkarnovala ani bakterie E coli.

 

  1. díl: Letištní kontrolor análů

 

  1. díl: Pasivní pornoherec ve filmu “Tělesné tekutiny útočí”

 

  1. díl: Zubař účastníků Výměny manželek

 

  1. díl: Čistič Toi toiek po třídenním festivalu s názvem “Kdo sežere víc burrita a položí delší kabel”

 

  1. díl: Kydač hnoje po koních, kteří končí v Kosteleckých uzeninách

 

  1. díl: Degustátor ve společnosti Vodňanské kuře

 

  1. díl: Gynekolog v Havířově

 

  1. díl: Mluvčí současného prezidenta republiky

 

  1. díl: Marketingový poradce sebe sama

 

Andrej Babiš kydá hnůj po koních, které dnes ráno odvezli do Kosteleckých uzenin

 

Autentický plakát k novému pořadu Dirty Jobs

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.