Andrej Babiš bude mít sochu na Letné, bude se jmenovat Fronta na motýle

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Na pražské Letné vyroste 16 metrů do výšky vysoké sousoší Andreje Babiše jako tatíčka národa, který láskyplně vzhlíží na svůj holding. V zadní části sousoší bude Julius Šuman, Marek Prchal a kolem nich pak včely a motýle, jak usedají na řepku – po nich sousoší nese název Fronta na motýle. Práce budou dokončeny v průběhu několika dní, neboť na práci byli najati bioroboti z Ukrajiny. Slavnostní otevření je plánováno na 23. června za účasti spolku Milion chvilek pro motýle a jejich předsedy, hradního kancléře Vratislava Mynáře. Součástí bude koncert skupiny Kryštof a Anety Langerové, která zazpívá svůj hit Hříšná těla, křídla motýle.

Mnoho Pražanů v posledních dnech zaregistrovalo, že v Letenských sadech probíhá mohutná výstavba. Skupinka několika Svobodných zedníků z Ukrajiny závislých na pervitinu zde již pár dní v kuse staví monumentální pomník tatíčku zakladateli Andreji Babišovi. Celá akce je součástí dlouhotrvajícího plánu revitalizace Letné. Během několika dnů zde vyroste megalomanská socha hodna našeho premiéra. Socha bude postavena 16 metrů do výšky, 13 metrů do šířky a 25 metrů do délky. Součástí sousoší budou důležití lidé ze života našeho milovaného vůdce. Prvním z nich bude Julius Šuman, Andrejův mentor, který jej naučil vše – díky němu je dnes, čím je. Druhým pak jeho marketingový poradce Marek Prchal, jenž mu svou vydatnou informační kampaní zajistil úspěch ve volbách. Dále zde budou umístěny včely a motýle, jenž symbolizují Andrejovu jemnou duši, píli a lásku k přírodě. Celé dílo je zářnou ukázkou práce člověka, který si znovu a znovu podmaňuje přírodu a naše srdce.

Výstavba Andrejova pomníku je již v plném proudu

Díky ukrajinským Svobodným zedníkům, kteří jsou rychlejší než čas, by mělo být dílo dokončeno v extrémně krátkém čase. Slavnostní otevření je plánováno na 23. června. Bude se jednat o velkou společenskou událost, u které se očekává účast až 300 000 návštěvníků. Součástí slavnostní ceremonie bude bohatý program. Pro účastníky zde bude nachystán mimo jiné koncert Anety Langerové, Jarka Nohavici a skupiny Kryštof. Skupina Kryštof připraví i speciální zenový kemp, ve kterém se budete moci koncentrovat. O občerstvení se postará Jirka Babica, těšit se tak můžete na křupavé koblihy zapečené s hovnem. Na místě bude připraven i program pro nejmenší, jehož součástí bude zábavný a zároveň i edukativní boj o poklad Pavlíka Morozova. Děti zde budou vedeny těmi nejlepšími lektory, jako je soudruh Falmer a další. Akce bude zakončena ohňostrojem mravnosti na počest Andreje Babiše coby morálního guru moderní doby. Budeme se na Vás těšit!

 

 

Post Author: Hermor

Neustále opilá a zdrogovaná kreatura, která zapomněla, na jaké planetě a v kterém století se nachází. Obvykle jej můžete potkat na hlavním nádraží v Praze, jak po vás chce drobák. Vyznavačem názoru, že nejlepším lubrikantem jsou dětské slzy.