Šok: Elektronické cigarety jsou mini-továrny na chemtrails

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Se šokujícím zjištěním přišli vědci z katedry nevědy pseudouniverzity rádobytechnické v ruském Vladivostoku. Dle jejich tvrzení jsou všechny elektronické cigarety ve skutečnosti továrnami na chemtrails. Ty se do ovzduší uvolňují při užívání cigaret a práškují nejen kuřáka, ale i jeho blízké okolí.

Studie se opírá zejména o domněnky členů týmu, názory lidí z ulic a jako jeden ze zdrojů je uveden i český mimibazar. “Vědci” došli během několika let k poměrně znepokojujícím závěrům. Kromě zjištění, že tučňáci mají skutečně kolena, přišel tým také na fakt, že náplně do elektronických cigaret obsahují látky velice podobné, až téměř identické s těmi, kterými nás denně práškují letadla na objednávku západních mocností. ,,Celý svět kromě Ruska jde z hlediska technologií kupředu, a proto bylo třeba vyvinout nový způsob intoxikace občanů pomocí chemtrails,” píše se ve studii. Hlavní výhodou chemtrails v elektronických cigaretách je zejména jejich kompaktnost a možnost práškování také interiérů i v zimních měsících.

Elektronické cigarety podporují zejména instagramoví influenceři výměnou za lajky, což je měna nového světového řádu.

U tohoto druhu chemtrails lze pozorovat tyto nežádoucí účinky: Nevolnost, žádná erekce, permanentní erekce, upadnutí předkožky, rozčtvrcení varlat, ztráta ochlupení análního věnce, zarudnutí v oblasti podpaží, nepřirozené zakřivení prstů na rukou, ztráta vlasteneckého ducha, neplodnost, degenerace selského rozumu, sklony ke kolaboraci nebo blábolení. Díky téměř identickému složení je možné se proti chemtrails bránit zavedenými způsoby. Mezi ty nejpopulárnější řadíme octování prahů, okenních rámů a dvě deci octa doporučujeme použít místo pracího prášku. Alternativně je možno provádět koupele v Savu nebo podobné přírodní chemikálii. Kromě koupelí můžete Savo i popíjet ze skleničky s drceným sklem, paraplíčkem a kyselou okurkou.

Díry na trhu v ochraně proti chemtrails se ihned chytil všeneuměl Láďa Hruška, a otevřel si první chemtrails-free bar v Česku.

Elektronické cigarety jsou naneštěstí velmi oblíbenou alternativou ke klasickým cigaretám. ,,Osobně bych radši denně vykouřil celý pakl Festek. Tam aspoň vím, co za bordel v nich je, a riskuju maximálně rakovinu plic,” vyjádřil se pro naši redakci vedoucí týmu vědců Dmitrij Kuřilov. Za nejefektivnější řešení považuje výrobu alternativních náplní, které nebudou obsahovat nebezpečné látky. Práce na vývoji takové náplně vlastně již začaly a v podstatě i skončily. Pracovní nasazení Rusů je jediná věc, která překonává úroveň jejich touhy bratrsky pomáhat okolním zemím. Nová náplň funguje na bázi Skalice modré, vyhořelého jaderného paliva a slz Vladimíra Putina. Právě jeho slzy mají podobný léčivý účinek jako slzy samotných fénixů. Ti svou zázračnou schopnost získali právě od Putina, který jim ukázal trochu své know-how při jedné ze svých dobrodružných cest ruskou krajinou.

 

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.