Tomio Okamura a Vojtěch Filip vzkazují do Prahy: Jste líná prasata!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Do Čech přichází vlna veder a započíná tak i takzvaná plavková sezóna. Muži i ženy postupně odhazují nadbytečné vrstvy oblečení a společně s nimi i soudnost. Obzvláště ve velkoměstech je možno tento trend pozorovat velmi zblízka – například v prostředcích městské hromadné dopravy. Při pohledu na běloskvoucí, sluncem dosud nepolíbená stehna korpulentních dam či Rorschachův test připomínající skvrny potu v podpaží jejich druhů, nejednomu pozorovateli vytane na mysli rouhačská myšlenka: Nezašli jsme s hnutím #bodypositivity příliš daleko? A není tedy potřeba se zase o krůček vrátit?

Po zjištění, že v sobě navzájem nalezli perfektně vyrovnaného soupeře, rozhodli se pánové spojit své síly ve jménu dobra.

Tomio Okamura, český podnikatel a politik moravsko-japonského původu, se rozhodl tuto záležitost vzít do vlastních rukou. „Jako českému politikovi, který má maminku z Moravy, mi jde samozřejmě o zpříjemnění života v českých městech. Aby se tu českým lidem žilo lépe. Proto jsem se rozhodl, že se zaměřím na pozvednutí estetické stránky českých velkoměst a vezmu na svá bedra dosud očividně neúspěšný projekt Praha v pohybu.“

Tomio se sice projektu chopil teprve před týdnem, ale jeho úsilí a inovativní nápady již nesou první ovoce. „Nám je jasné, že naše cíle jsou nesplnitelné. K aktuálnímu dění bych vám však chtěl sdělit, že již děláme pokroky. Za asistence pana Vojtěcha Filipa z KSČ jsem sestavil takový akční program, který hodláme splnit nejméně na 120 procent,“ sdělil Okamura v rozhovoru.

Naší redakci se dostalo exkluzivní šance několik bodů tohoto programu představit veřejnosti:

PRAHA V POHYBU s Tomiem a Vojtěchem

– Projekt umisťování laviček v hlavním městě se ukázal silně kontraproduktivním – občané jsou již líní i chodit, při každé možné příležitosti usedají. Zahajujeme tedy kontraprojekt: odstraňování laviček. Na info@spd.cz nám občané mohou zasílat návrhy na místa, odkud mají lavičky pro lenochy zmizet.

– Z veřejných pítek bude nově distribuován proteinový nápoj.

– Vzhledem k úspěchům tzv. „pamlskové vyhlášky“ na školách se toto nařízení rozšíří i na zaměstnance státních podniků. V zaměstnaneckých kantýnách a restauračních objektech v okruhu 800 metrů bude pod pokutou 10 000 korun zakázán prodej pokrmů nepodléhajících svým složením zásadám zdravé výživy.

– K 1. červenci 2019 bude uznáno nové nařízení – oficiálně zrušíme jógu. (Komentář Tomia Okamury k tomuto zarážejícímu rozhodnutí: „Jógu zrušíme, protože to není žádné cvičení. Lidé, kteří jsou příliš líní na normální cvičení, se u toho hýbou příliš pomalu, v podstatě nic nedělají. Jóga je pouze výmluvou pro lenochy a multikulti sluníčkářským pokusem o sjednocení kultur, vedoucí zcela nevyhnutelně k islamizaci České republiky. Je třeba takovouto snahu poškodit Českou republiku zaškrtit již v počátku.“)

– V dodatku akčního programu, takzvaném lex Filip, se tento program propojuje s další politickou iniciativou Vojtěcha Filipa, a sice plánovanou oficiální volbou novinářů veřejnoprávních médií. Pro zajištění naprosté nezávislosti médií nebudou prý novináře volit ani editoři, ani Česká tisková kancelář, ale Filip Grznár, profesionální kulturista a gym buddy Tomia Okamury. („Nic není Grznárovi vzdálenější, než kultura mluveného a písemného projevu, je tedy opravdu ideálním nezávislým soudcem pro takto důležitou volbu,“ řekl Filip.)

„Já osobně jsem nejpyšnější na četné spolupráce, které jsme v rámci tohoto projektu navázali. Kromě Filipa Grznára se totiž do našeho týmu přidává i pan Jaromír Soukup. Na přelomu června a července uvede Televize Barrandov nový pořad: Rozcvička Jaromíra Soukupa,“ pochlubil se Tomio Okamura redakci.

„Však já s vámi ještě zacvičím,“ slíbil nám Tomio s tajemným úsměvem na rtech na závěr rozhovoru.

Post Author: Valhalla

Frigidní nymfomanka, sběratelka fašounkovských nudes. Ráda používá velká slova, avšak zřídkakdy tak velká jako její komplexy. Pracuje pouze za úplatu či pod pohrůžkou brutálního násilí - to by si totiž nenechala ujít. V přestávkách mezi docházením na přednášky o Gender studies a souložením pro charitu též píše články na Paralelní listy - s pravidelností blížící se menstruačnímu cyklu Heleny Vondráčkové.