3,6 promile? Not great, not terrible!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

HBO představilo seriál, který dokazuje, že Sovětský svaz a současné Rusko jsou jen banda ignorantů, kteří se ožerou, zavraždí člena rodiny, pronesou větu “Určitě jen usnul”, zakryjou ho kobercem a situaci začnou řešit až za 2 týdny, kdy se jich sousedi začnou vyptávat, proč to u nich smrdí jak v odkopaném masovém hrobě. Ano, řeč je o seriálu Černobyl, jenž mapuje největší jadernou katastrofu v dějinách lidstva. My jsme se na tento seriál zeptali ruského jaderného vědce žijícího v České republice, Vladimira Všechnobylojinakoviče. Jedná se o pravdivé vylíčení událostí? Nebo jde o lživou dehonestaci ze strany západních mocností?

 

Rusko bylo odjakživa demonizováno prostředníctvim fejkňůs, tvrdí Vladimir. Za prvé, rozhodně nevraždíme investigativní novináře. Nikdo nemůže za to, že neumí řídit a pokaždé sjedou autem ze skály. Nikdo nemůže ani za to, že jsou tak náchylní k sebevraždám. A co se týče argumentu “Proč měli zbraň v pravé ruce, když byli leváci” nebo “Jak se mohli oběsit, když měli svázané ruce”, neodpovídám na píčoviny, takže se obráťte na mou tiskovou mluvčí.

Za druhé, svoboda slova zde není nijak omezována. Pokud chcete velebit Putina, můžete si vybrat z několika způsobů.

Za třetí, gulagy na Sibiři jsou jen revoluční rekreační střediska spojené s celodenním fitkem v podobě těžby uranu a hipsterským spaním v iglú s devadesátiprocentní jistotou, že na vás zaklepe lední medvěd se slovy “Tak tady se schovávají ti chutní tuleni”. Víceméně se jedná o průkopnickou terapii s heslem “Pokud chcete žít, musíte vystoupit z komfortní zóny”.

Stejné dezinformace kolují o jaderné katastrofě v Černobylu. Společnost HBO, financovaná Sorosem, ilumináty, reptiliány a dalšími poskoky satana, kteří si v Bilderbergu porcují svět jak chésekake, se snaží zvrátit veřejné mínění v neprospěch skvělé Ruské federace. Naši nezávislí filmaři už pracují na pravdivé verzi celého příběhu, jež naprosto vyvráci údajné chyby Sovětského svazu. Již nyní můžu prozradit, že za jadernou havárii může Miroslav Kalousek – zápaďácký vědec s doktorátem z alkoholismu. Kalousek se ožral ještě před oslavami prvního máje, načež zavrávoral u řídícího panelu reaktoru a rozlil na něj flaňu rumu, čímž způsobil zkratování celého systému. Kalouskovi bylo naměřeno 3,5 promile, což je v Rusku běžné za volantem, ale rozhodně ne v jaderné elektrárně, kde je povolena maximálně jedna promile.

 

Miroslav Kalousek zachycen na fotografii v okamžiku havárie

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.