SPD chce skoncovat s migrujícími lososy. Zachycení ilegálové budou přemístěni do koncentračních akvárek.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 2 minut.

Okamura, Rozner, Blaško, Fiala a další experti, jejichž dědečkové zemřeli v koncentračních táborech pádem ze strážné věže, se rozhodli skoncovat s nepřizpůsobivými migrujícími lososy.

Výše zmínění pánové tvrdí, že tyto lososovité ryby nelegálně překračují české hranice a plodí v našich řekách miliony potomků, o které se musí postarat již tak dost vytížený sociální systém. Lososí rodiče totiž ihned po kopulaci umírají a ponechávají své děti napospas osudu. Tyto lososí děti pak tvoří ghetta, odborně nazývaná jako hejna, a žerou potravu určenou tradičním českým rybám, mezi které patří například pstruh obecný, jenž je v dnešní době utlačován podobně jako bílý heterosexuální muž.

Ilegálně migrující lososi

Poslanci za Stranu Pologramotných Demagogů vyrukovali s razantním plánem, který by měl ochránit tradiční české ryby a národní hodnoty. ,,Nechci být svědkem situace, kdy mi na štědrovečerním stole přistane losos namísto kapra”, pronesl Tomio Okamura, jenž je radikálním zastáncem českých svátků.

Poslanci SPD navrhují zabarikádovat české řeky a zřídit zde rybářskou stráž, která by proplouvajícím rybám snímala otisky ploutví a vyhodnocovala jejich potenciální nebezpečnost. Ilegálně proplouvající jedinci by měli být umístěni do koncentračních akvárií bez přísunu potravy. ,,Pokud toto opatření nezabbbere, budeme nuceni přis přis přistoupit k radikálnímu řešení, které spočívá ve znečištění českých ře ře řek. Los os sos lososi jsou totiž ryby, které přežijí pouze v průzračně čisté vodě”, nechal se slyšet (ko)mediálně známý poslanec, Miroslav Rozner.

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.