Američané jsou po raidu Area 51 zklamaní: Našli jenom Peroutkův článek „Hitler je gentleman“

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

„Nemohli nás zastavit všechny. Bylo to krásné, ale výsledek nás zklamal,“ okomentoval akci Dick Dickinson – muž, který si vydělává točením videí o konspiračních teoriích na YouTube.

Area 51, přísně střežená oblast na území státu Nevada, se stala terčem pozornosti veřejnosti po tom, co se americký prezident Donald Trump letos v létě rozhodl, že koupí Grónsko. „Takový nápad mohl vzniknout leda v hlavě člověka, který má již mozek vymytý mimozemskými technologiemi. V Area 51 se tedy rozhodně musí nacházet důkazy o entitách vyspělejších než jsme my, které si s našimi nejvyššími představiteli hrají jako s loutkami. Druhá možnost je, že je Trump prostě jenom kretén,“ vysvětluje pozadí vzniku události Dick.

Z údajných mimozemských prostitutek poblíž Area 51 se vyklubaly staré známé z E55

Celkem 1,5 milionu uživatelů označilo událost na Facebooku „Storm Area 51, They Can’t Stop All of Us“ tlačítkem „mám zájem“. Všech patnáct účastníků tedy ve 3:00 pacifického času utvořilo rojnici kopírující hranice Oblasti 51 a za sborového křiku „YOLO“ se rozběhlo vstříc pravdě. Za taktickou část akce by se nemusel stydět ani geniální stratég Jan Žižka: jelikož účastníci raidu použili osvědčené metody Naruto běhu, nemohly je kulky ze zbraní amerických vojáků dohnat. Když se nejrychlejší běžci dostali do bezprostřední blízkosti vojenské základny, seskupili se do formace „želva“ a tímto způsobem dostali hlavního organizátora, Ulrycha Fon Olsena, do útrob nejstřeženějšího místa Ameriky. A tam je čekalo zklamání. Prostory základny sestávaly pouze ze dvou propojených místností. První se podobala jakémusi skladišti: nejrůznější mýtické artefakty jako například archa úmluvy, svatý grál a duše Andreje Babiše se pod několikaletou vrstvou prachu rozkládaly na prvnočinitele. Ve chvíli, kdy se Ulrych vplížil do místnosti druhé, místo zalapání po dechu z jeho úst zaznělo pouze jednoduché „Fuck“. Uprostřed jinak naprosto prázdné místnosti stál stůl, na němž ležel jediný, zubem času téměř nedotčený, novinový výstřižek, jehož titulek hlásal „Hitler je gentleman. Pravdoláskaři, naserte si“ – jehož autorem není nikdo jiný než známý vlastizrádce Ferdinand Peroutka.

Area 51 – cíl útoku

Po tom, co se vzpamatoval z prvotního šoku, ukryl Ulrych článek do ledvinky a ve formaci se spolu s ostatními účastníky vrátil zpět do hlavního stanu konspirátorů. Zde zachytili již potřetí vyzvánějící telefon, na jehož druhém konci se ozvalo: „Požehnaný raid, přátelé. Hovoří mluvčí prezidenta České republiky, Jiří Ovčáček. Pan prezident by si s vámi rád domluvil schůzku, na níž by chtěl prodiskutovat vydání jistého novinového článku do země původu. Výměnou nabízíme jedno pro nás bezvýznamné moravské město, které by ale pro vaši vládu mohlo ze strategických důvodů mít adekvátní hodnotu.“

Informace v článku obsažené jsou aktuální k 20/9/2019, 20:00 hodin. Ohledně dalšího postupu vyjednávání bude naše redakce informovat.


Post Author: Valhalla

Frigidní nymfomanka, sběratelka fašounkovských nudes. Ráda používá velká slova, avšak zřídkakdy tak velká jako její komplexy. Pracuje pouze za úplatu či pod pohrůžkou brutálního násilí - to by si totiž nenechala ujít. V přestávkách mezi docházením na přednášky o Gender studies a souložením pro charitu též píše články na Paralelní listy - s pravidelností blížící se menstruačnímu cyklu Heleny Vondráčkové.