Milion chvilek pro demokracii krade duše!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Ptáte se, jak je možné, že se i koncertu v zimě zůčastnilo 250 tisíc lidí? Jak se to možné, když je zima a nezúčastnily se žádné žádané kapely? Pravděpodobná odpověď je přímo děsivá.

Všimli jste si někdy hlavních osobností kolem Milonu chvilek pro demokracii? Milion chvilek pokládá Mikoláše Mináře za inkarnaci Václava Havla, Tomáše Kluse za inkarnaci Karla Kryla a Aňu Geislerku za novou Martu Kubišovou. A všechny tři osobnosti Milionu chvilek jsou zrzci. Navíc Havel i Kryl byli de facto také nazrzlí. Na to, jakou barvu měla původně Marta Kubišová, si kromě pár podmořských organismů může pamatovat jen Helena Vondráčková, která nám však na náš dotaz do vydání článku neodpověděla, protože tráví čas před vánočním koncertem v domácí kryokomoře. Jak je známo, zrzaví lidé duše nemají a kradou je. Milion chvilek se tedy velmi pravděpodobně snaží odloudit a ukrást i tu vaši!

Problematika výskytu zrzků není stále úplně vysvětlena, stejně jako jejich moc. Zeptali jsem se na tuto problematiku předního odborníka doc. Ing. Viléma Ryšavého: „Zrzaví lidé se pravděpodobně vyvinuli z lidoopů, které odvrhla jejich tlupa. Ti se navzájem pářili a později se infiltrovali do původních skupin. Jejich potomci pak začali migrovat na sever na území dnešního Irska a Skotska, kde se dodnes vyskytuje nejvíce zrzků. Zrzci ve většině případech mají uši, ale chybí jim duše. Po staletí se snaží probojovat do mocenských kruhů, což se jim poměrně často i daří. Přestože jsou inteligencí spíše podprůměrní, dokáží brilantně manipulovat s lidmi. Kvůli chybějící duši pak postrádají veškeré emoce. Všechny emoce a důvěryhodnou mimiku však umějí brilantně napodobit a běžný nezkušený člověk nebezpečí není schopen odhalit. Toto napodobování emocí jim dává výhodu, protože si je lidé mohou plést s lidmi, a dokonale se infiltrují. Není úplně jasné, jestli se lidé, kterým byla duše ukradena, stávají automaticky zrzky, tato teorie však nebyla nikdy spolehlivě vyvrácena. Kradení duší je samozřejmě zakázané a existuje mnoho paktů, které by nás měly ochránit, nic však nefunguje stoprocentně.“ Na otázku, zda existuje účinná ochrana proti ukradení duší, odpověděl: „Jedinou ochranou je se zrzavým lidem vědomě vyhýbat. Lidé bez duší jsou snadněji manipulovatelní.“

Michaelo Buonarotti – Adam a Eva

Podle dostupných informací stačí pár minut očního kontaktu k tomu, aby vám zrzek ukradl duši, a to i přes obrazovky. Někteří slabší jedinci jsou zrzky fascinováni a pak jim je duše ukradena i skrze fotografii. Je tedy docela dobře možné, že i lidé, kteří přišli jen tak z nadšení na koncert, byli o duši skrze obrazovky okradeni. Lidé bez duše se rádi sházejí a je snadnější s nimi manipulovat. Pro kradení duší je proto důkazem, že se tomu tak děje, i stoupající účast na koncertech.

Nebe nad Prahou krátce po skončení akce. Z bezpečí tramvaje vyfotila Anička Vříšidivů.

Po akci se tedy po Praze pravděpodobně pohybovalo mnoho těl bez duší, která hojně navštěvovala drogerie a kupovala zrzavé barvy na vlasy. Dalším nesporným důkazem toho, že se na Letné dělo něco přinejmenším velmi podezřelého, dokládá i rudá barva, která pokrývala oblohu na konci akce.

Post Author: Redakce