Andrej Babiš začne ode dneška vracet lidem vše, co jim Fialova vláda vzala

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Že se sliby mají plnit nejen o Vánocích, ví nejlépe lídr nejpopulárnější české politické strany Andrej Babiš, který kampaň podzimních voleb postavil na líbivém sloganu „Vrátíme vám, co vám Fialova vláda vzala“. Andrej Babiš začne s distribucí věcí nakradených Fialovým pětislepencem již dnes.

Andrej Babiš rozkryl nebývale velký skandál krádeží pětikoalice

„Setkali jsme se samozřejmě i s ošklivým názorem, že Fialova vláda ve skutečnosti vzala občanům České republiky pouze Babiše jako premiéra, což je pochopitelně nesmysl,“ líčí béčko ANO Alena Schillerová, která se přes svoji nekompetentnost dokázala díky své servilitě vyškrábat k jednomu z nejlépe placených pozic sekretářek v České republice. „Ve skutečnosti se zde ale bavíme o skutečných hmotných krádežích, které byly mlčky za přihlížení mužů zákona páchány na obyčejných obyvatelích každým jedním členem Fialovy vlády,“ vysvětluje influencerka.

Alena Schillerová pózuje u sanitky, kterou zlovolná Pekarová ukradla i s pacientem

Nakradený majetek, který se podařilo zajistit je přitom alarmující, a u některých politiků hraničí téměř s chorobným hromaděním a kleptomanií. Za vše hovoří fakt, že pro distribuci byla až do konce roku pronajata Ice arena Martiny Sáblíkové, kde budou až do konce roku desítky pověřených osob pracovat na navracení zcizených věcí. Většina areálu přitou bude sloužit jako sklad nakradeného majetku.

Petr Fiala se pokouší vysvětlit, proč má ve sklepě tolik kol

„Čeba tu paň Petr Franěk ši je ráno v seďm kupit na snidnani svého pravlidělněho lahvača. Ťo ale eště nemohol tulšit, že sa ďom bude museď zvraceť po svých, něbo mu před samoške Fylaja ukradol kolo,“ líčí jen jeden z mnoha příběhů Andrej Babiš, a dodává, že pan Franěk má oprávněný důvod cítit se okraden Fialovou vládou. Ostatně i kolo pana Fraňka se podařilo při šťáře u Fialů doma zajistit, ačkoliv se údajný majitel dušoval, že na kole v saku jezdí na výlety poměrně často.

Jak přesně plánuje Andrej Babiš zajistit, že každému bude vráceno to, co mu patří, se naší redakci zjistit nepodařilo. Kolo pana Fraňka bylo nicméně opatřeno evidenční nálepkou exekutora, což pátrání v mnoha směrech usnadnilo. Přesto ovšem panuje přesvědčení, že se k nakradenému majetku pokusí dostat i nečestní občané. „Všichni jsou to voliči pětislepence,“ vysvětluje Alena Schillerová která dodává, že podobné pokusy o podvod již evidují, a že aktuálně mají mezi žádostmi o vrácení majetku například poptávku na tři Kopí osudu, jednu Archu úmluvy a sedm Svatých grálů. „Všechno jsme to pochopitelně zavčas odhalili a zarazili. Artefakty totiž patří do soukromé sbírky Andreje Babiše,“ dodává Alena Schillerová.

Vaše věci si můžete vyzvednout právě zde

Ostatně podle nepodložených informací patří právě Andrej Babiš mezi nejpoškozenější osoby v České republice, což mimo jiné dokazuje meziroční propad v jeho přiznaném jmění, a potupný sestup na sedmou příčku nejbohatších osob v zemi, která ale vůbec nikoho nezajímá.

Poškození si mohou své zcizené věci vyzvednout až do konce letošního roku v areálu Ice areny Martiny Sáblíkové, a to v každý všední den mezi osmou a šestnáctou hodinou. Pro lepší evidenci si prosím připravte občanský průkaz, ze kterého bude po vydání majetku odstřižen růžek, aby se zamezilo opakovanému pokusu o výběr majetku.


Hele, tuhle reklamu tvůj adblock nezachytil:

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi