AGROČERT vydá exkluzivní kalendář Krásy řepky

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Nejen motýle a včele, ale i srne mají rády omamnou vůni a krásu kvetoucí řepky. Přesto stále mnoho lidí z nepochopitelných důvodů bojuje proti tomuto přírodnímu dědictví. Koncern AGROČERT proto přišel s neotřelým nápadem. V nástěnném kalendáři nabídne světová panoramata, která Andrej Babiš vykoupil a pěstuje na nich řepku. Můžeme se tak těšit na scenérie kvetoucích lánů u Stonehenge, ikonický Tádž Mahal, západ slunce nad řepkovým polem afrického safari nebo pohled na plochu před Bílým domem, kde setbu s prezidentem Trumpem náš premiér osobně domluvil.

Andrej Babiš už společnost AGROČERT nespravuje. Vlastní ji nějaká firma z holdingu.

Ne každá řepka je kunda, co vám neplatí alimenty! V tomto duchu se nese nová kampaň na podporu žlutých polí koncernu AGROČERT. Přišel s ní Andrej Babiš v reakci na nesouhlasné bučení stáda. V rámci péče o firmu, která mu technicky nepatří a nemá na ni žádnou návaznost, se tak jedná o zcela ojedinělý příklad dobročinnosti. Společně s marketingovým týmem v těchto dnech rozjíždí masivní kampaň na podporu omamně vonící, přírodě prospěšné rostliny.

Připravovaný kalendář slibuje nezapomenutelné fotografie

,,Mára povedal, že ty, co si nekúpím koblihů, možná budů miť radost z volačeho hmotného, z čeho neukvapkává syntetická marmoláda,” prozradil nám během včerejšího setkání Andrej Babiš. ,,Zároveň ale chceme šířit dobrů myšlenku společnosti AGROČERT a přiblížit lidem úspěchy mojho, totiž tohto koncernu.”

Vzhledem k tomu, že společnost AGROČERT postupně skupuje celou planetu a vlastní již i pozemky na Měsíci (o čemž jsme vás informovali již dříve v tomto článku), vyhrála nakonec myšlenka nástěnného panoramatického kalendáře, který bude mapovat ta nejkouzelnější zákoutí s kvetoucí řepkou. Samotné vedení AGROČERTu, se kterým Andrej Babiš nemá nic společného, je z angažovanosti premiéra nadšeno, jakož i ze čtyřmiliardové dotace, která byla koncernu přiklepnuta jako nákup gumiček a kancelářských sponek.

Nudný trávník před Bílým domem zakoupil Andrej Babiš během své nedávné návštěvy Donalda Trumpa. I Amerika poznává díky obchodnímu duchu krásy Česka.

Řepka jednoznačně dobývá svět. Všude chtějí mít český zázrak. O řepková pole dokonce projevili zájem čínští lidoví lékaři, kteří chtějí přidávat řepku do přípravků na erekci. Žádaná tinktura se totiž stává nedostatkovou, neboť došlo takřka k vyhubení jednorožců – jejich varlata se melou na prach a jsou důležitou složkou těchto zázračných homeopatik. Z posledních výzkumů v České republice však vyplývá, že stačí i jediná zmínka o řepce, a občanům se zvyšuje krevní tlak. Pro čínské ochablé pohlavní žlázy by to tak mohlo znamenat vytržení pomyslného trnu z paty.

Uživatelé Windows XP jistě ocení nejnovější fotografii důvěrně známého kopce. AGROČERT jej vlastní od roku 2016.

Je to paradoxně opačný problém, než řeší Andrej Babiš, jeho armáda píár specialistů a AGROČERT. Těm naopak zvýšený krevní tlak voličů dělá vrásky na čele. Ne náhodou již několik let pokračuje šlechtění řepky, které brzy přinese své plody.

V pořadí druhá sklizeň je plánována i u legendárního Stonehenge.

„S indženýři jsme pro příští rok navíc odbourali to, co lidi nejvíc sralo,” vysvětluje mluvčí AGROČERTu Andrej Babiš . ,,S Márou jsme se o tutom bavili, a z komentáře na Fejsbuku je zřejmé, že lidi nemaj rádi signální žltou farbu. Díky našemu šlechtitelskému pokroku se už dnes můžeme pochlupit, že na příští sezonu plánujeme odrůdu Pumpkin, která se vyznačuje signálně oranžovou barvou květu a vůní kvašeného okurkového octu. Snad si ti kundy zas něco nevymyslí, co jim jako vadí. Nenáročné motýle a včele s tím budou spokojeny jako dycky. To nejsou rozežraný mrchy jako naši nevoliči.“

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi