Okamura otevřel první vlasteneckou halal restauraci. Muslimáci do ní nesmí!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

„Chceme pro naše vlastence určitou exklusivitu. Pocit, že jsou něco více, než ta verbež, co se k nám valí přes hranice, a chce nám ukrást svoje tradice“, hřímal včera večer při slavnostním otevření první vlastenecké halal restaurace Tomio Okamura. Ten zareagoval na sérii skandálů, kdy nejprve jůtůbr, komentátor memů a místopředseda pražské SPD Robert Vašíček velebil kebab a v mešitě četl z Koránu. Později se navíc provalilo, že sám leader SPD Tomio Okamura kšeftuje na svém eshopu s halal výrobky. „Nejsou určeny pro špinavé muslimáky“, hájí se Tomio Okamura. „I pravý vlastenec má právo pochutnat si na halal jídle!“

Robert Vašíček se opakovaně snaží převzít otěže klauna SPD po Tomiovi. Aktuálně je pro něj vžité oslovení fakin jůtůbr, ale slyší také na označení idiot s motýlkem.

Tomio Okamura v poslední době stejně jako někteří jeho spolustraníci začal podléhat trendům gastroporna, a o hrozící islamizaci informuje prostřednictvím zpráv „Zrovna jsem si pochutnával na tradičním českém sushi z jihočeského kapra, když se ke mně donesla zpráva, že na hranicích byl spatřen migrant“. Jak se zdá, to všechno byl jen pečlivě promyšlený tah.

 

Restaurace je zařízena v obvyklém designu čtvrté cenové, kterou vlastenci důvěrně znají.

„Jako, jasně že jde o byznys. Peníze jsou vždy až na prvním místě“, svěřil se nám mimo záznam Tomio Okamura. „Když jsme u těch křesťanských hodnot, zapovězené vždy nejlépe chutná. Vzpomeňme třeba na rajské jablko. Zpřístupnit jakousi demoverzi halalu a zakázat ji muslimům pokládám jako geniální způsob, jak oslovit nové voliče.“

Punc exklusivity by měl být především v tom, že se technicky jedná o halal restauraci. Vstup muslimům však není možný. Pochopitelně se leader SPD vyhnul ceduli s názvem „Muslimům vstup zakázán.“ Tomio přece není žádný rasista. Našel však společně s dalšími členy SPD poměrně snadnou kličku, jak docílit toho, aby migranti do restaurace nechtěli. Nakonec vznikl celý set opatření.

Tomio prezentuje halal knedlo zelo – muslimský mindfuck z vepřového masa

Tomio Okamura myslel i na bezpečnost vlastenců, a halal restaurace nese hned několik ochranných prvků, které mají přímo zabezpečit objekt před vpádem muslimských nenažranců. Předně, celý jídelní lístek je připraven tak, aby konzumace jakéhokoliv pokrmu způsobila muslimům neskutečná muka, a zabránilo po smrti vstupu do nebe. Přesto se Tomiovi podařilo zachovat dekorum a feel tradiční české kuchyně. Vlastenečtí gurmáni se tak mohou těšit na klasické halal, knedlo zelo. Nechybí ani svíčková, do které je během přípravy přidávána zeleninová směs halali. „Nic jsme nenechali náhodě. Na nějakou islámskou arabiku tady není nikdo zvědavej. Prostě vám tady zalejeme turka z robusty, jako v každé správné české hospodě“, vysvětluje Tomio.

Halali – muslimská past

Zatím není známo, zda i tato restaurace získá označení „halal friendly“. Zvířata jsou sice porážena klasickým muslimským způsobem. Na stránku druhou situaci komplikuje fakt, že se jedná veskrze o vepře, a vlastně všechny pokrmy jsou připravovány bez výjimky na sádle.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi