Vzniká vlastenecká Liga spravedlnosti. Ulice vyčistí Twoface Véna i BANman Tomio!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 8 minut.

Za všechno můžou Blaničtí rytíři. Alespoň tohle je oficiální stanovisko Ligy spravedlnosti. „Prostě nás nebavilo čekat na zázrak, až se rytíři uvolí a rozhodnou se, že teď je českému národu nejhůře,“ vysvětluje Véna junior. „Chtěli jsme přestat spoléhat se na náhody a konečně vzít osud a bezpečnost naší republiky do vlastních rukou!“. Po vzoru Dělnické mládeže se rozhodli bojovat s feťáky, bezďáky a především migrujícím šmejdem i čeští vrcholoví vlastenečtí politici. „Domobrana je přežitek,“ vzkazuje na půl huby Twoface Véna. „Dnešní doba si žádá skutečné superhrdiny!“

BANman bude společně se svým věrným R-rrr-rrr-r-roz-rozn-ro-znerem bránit ulice města Prahy!

Celý nápad se zrodil v hlavách tajného společenstva Ligy spravedlnosti vlastně už celkem dávno. Za skutečného otce myšlenky je přitom považován Tomio Okamura, který má superschopnost vidět uprchlíka i tam, kde není. Krom toho disponuje nemalým jměním, které získal vytunelováním strany Úsvit a prodejem halal pokrmů na svém pseudoeshopu. Přestože jeho jmění není zcela přesně vyčísleno, předsednictvem společenstva byl jmenován jako živoucí napodobenina Bruce Wayna, tedy zazobaného miliardáře, který ovládá východní bojová umění. Přes den vystupuje jako sebestředný debil, zatímco v noci potírá v ulicích zločin. „S odstupem času hodnotíme, že Tomio za poslední roky zvládá roli debila na jedničku, a můžeme přejít do fáze dvě, což je formování našeho supertýmu,“ dodává Václav Klaus junior. I on je nedílnou součástí týmu. „Přestože názorově a politicky moc nevyjdeme, pochopili jsme, že v rámci potírání zločinu se musíme spojit.”

Véna junior je klasický případ antihrdiny, který se bez ohledu na vzájemné antipatie stal plnohodnotným členem Ligy spravedlnosti.

Tím však plejáda vykrádaček charakterů studia DC nekončí. Našemu zdroji, který si nepřál být jmenován, se například podařilo vyčmuchat, že v týmu budou i další osobnosti. Kupříkladu Nela Lisková, kterou naši vlastenci mohou znát především z domácího videa, kde nahá žere tuňáka z misky na zemi, bude svých kočičích schopností využívat i nadále jako Catwoman, a to přesto, že má kozy povislé jako uši loveckého čokla. Ku prospěchu jí ale budou zkušenosti s členstvím v domobraně, či agilní schopnosti skákat parkur mezi demokracií a zakládáním nelegálních konzulátů Doněcké lidové republiky. Kvartet hrdinů pak doplní ještě Z-man. Ten však bude při večerních akcích spíše hostovat. Částečně proto, že jeho aktivita je přímo závislá na tom, jestli zrovna po nocích někomu nepije krev. Otázkou je také zdravotní stav. Miloš Z-man byl sice vybaven mocným artefaktem Hole tribunálu. Kritici z řad vlastenců nicméně podotýkají, že je Z-man až příliš OP, a jeho přítomnost na večerních akcích by byla stejně otravná, jako kapitán Marvel, která se v tom nejlepším vždycky zjeví jen proto, aby vše vybombila a zkazila všechnu zábavu. Z-man tedy bude brán patrně spíše jako rezerva, až bude zemi české nejhůře, a Blaničtí rytíři se na národ zase vyserou.

Nela Lisková má s kočičím způsobem života bohaté zkušenosti. Každý večer žere tuňáka z misky a honí myšku.

Přitom příchod Blanických rytířů byl zvěstován už asi třicetkrát. Naposledy, když proradný záporák Džorž Jokeroš (který přes den vystupuje jako sluníčkářský ksindl George Soroš) za pomoci dotačních tunelů vytvořil nový způsob, jak dostat do České republiky migrující migranty. Nebýt včasného zahrnutí tunelu plastovými víčky, která chytře BANman Tomio sbíral už řadu let, otvor by byl zcela jistě nezajištěný ještě dnes a ta verbež by sem lezla i nadále.

Džorž Jokeroš se zodpovídá BANmanovi ze zločinů

Liga spravedlnosti připouští, že Džorž Jokeroš je sice vrcholový zločinec, zároveň je ale jen jedním z armády záporných záporáků, proti kterým musí naši hrdinové bojovat. Namátkou můžeme zmínit například Ivana Scarecroše, který se svým gangem v ulicích Prahy dealuje injekční stříkačky s trávou. Opomenut by neměl být ani Dominik Poison FerIVY, který se loni neblaze zapsal rozpuštěním koncentrátu chemtrails (H2O) do rozvodu pitné vody hlavního města. Podle posledních informací se prý pokouší kontaminovat vzduch kyslíkem. Bez povšimnutí by ale neměl zůstat ani aristokratický zloduch Kárl Baneberg, kterému díky masce na obličeji není možné rozumět. Je tedy velmi obávaným protivníkem, protože nikdo přesně nerozumí jeho plánu na ovládnutí světa, čímž se stává extrémně zákeřným. A armádu zla uzavírá sluníčkářský arcizlosyn Tomáš KuKlusKlan.

Kárl Baneberk je proslulý svýmy dlouhými monology na téma ovládnutí planety. Bohužel mu nikdo nerozumí.

„Nejsme možná hrdinové, jaké si naše republika zaslouží, ale jaké potřebuje,“ uzavírá představení Ligy spravedlnosti Véna Twoface. Právě on je důkazem, že i někdo s tak záporným ksichtem může být rehabilitován a postavit se bok po boku spasitelům češství. Jisté momentálně ani není, zda se řady spasitelů České republiky rozrostou. Byly sice nějaké námluvy, ale ty skončily fiaskem „Oslovili jsme například Semelovou, jestli by nám nechtěla dělat Wonder woman. Ale ona se prý cejtí více jako Red bitch, na kterou jsme ale nezakoupili práva. Od bazénku k šípku nás poslal i Škromach s nabídkou Aquamana,“ uzavírá Véna.

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi