Nacher byl vykázán z tobogánu. Nesplňoval výškový limit.


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Když byl malý……ehm…..začneme znovu. Když byl ještě dítě, chtěl se stát profesionálním basketbalistou, ale Nesquik nezabral. Řeč je o poslušném poslanci hnutí ANO, kterého v pražském aquaparku nepustili na tobogán kvůli nesplnění výškového limitu.

Patrik Nacher je ekonom, mediální poradce, poslanec za hnutí ANO, bojovník proti finančním podvodníkům a hrdý majitel městského bytu, který koupil od radnice Prahy 9 za pouhých 810 tisíc korun. Již od narození má problémy s malým vzrůstem, což je paradoxně tajemstvím jeho úspěchu – díky silnému Napoleonskému komplexu se dostal až do Poslanecké sněmovny, kde má tu čest plnit rozkazy samotného vůdce, Andreje Babiše. Život s malým vzrůstem ale není jen procházka růžovým sadem. Podívejme se, s jakými výhodami či nevýhodami se Patrik Nacher potýká:

Než usedne za volant, musí pod sebe vyskládat knihovnu.

Je jediný člověk, kterého změříte pravítkem

Polévku jí zásadně lžičkou od jogurtu

Jakákoliv část jeho těla je nazývána zdrobnělinou: nožička, očičko, tělíčko, čuráček,….

Jeho jméno je ve zdvořilostních konverzacích používáno namísto slova “maličkost” – Chlápek v tramvaji: Pojďte si sednout místo mě, Těhotná žena: Moc děkuji, Chlápek v tramvaji: To je Nacher

U pokladny jej čas od času namarkují jako zboží

Vejde se do kufru Smartu

Přespává v klokaní kapse

Než se dostane z manželské postele, musí udělat 10 kotrmelců

V letadle cestuje jako zavazadlo

Mistrovství světa v Podlézané vyhrál bez ohnutí

Občas jej smetou ze stolu se slovy ,,Zkurvený drobek”

Při jeho proslovu ve sněmovně si ostatní poslanci kladou otázku: ,,Kdo položil tu hlavu na pultík?”

Byl v užším výběru castingu na roli Tyriona

Řidič MHD se jej permanentně ptá: ,,Tak co, k Hoře osudu?”

Je používán při norování

Lidé ho chtějí imrvére vystřelovat z děla

Při pasivním fistingu vypadá jako maňásek

Jak vidíte, Patrikův život není úplně jednoduchý. Aby toho nebylo málo, další ránu schytal včera odpoledne v jednom nejmenovaném pražském aquaparku, kde si chtěl zajít na tobogán. Tuto kratochvíli mu ale překazil plavčík s plackou “Milion chvilek” a slovy: ,,Nesplňuješ morální výšku, táhni do brouzdaliště”.

Patrikův život není jednoduchý ani na půdě sněmovny

 


 

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.