Foldyna a Klaus ml. zachraňují tradiční rodinu: Homosexuálům zakáží se rozmnožovat!


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Oba sice patří na opačné strany politického spektra, společný třídní nepřítel je však svedl dohromady. Řeč je o Jaroslavu Foldynovi a Václavu Klausovi mladšímu. Ruku v ruce jako páreček teploušů, proti kterým tak vehementně brojí, vyráží za demontováním “Gaystapa”, jak homosexuály označují. Samozřejmostí je i záchrana tradiční rodiny. Ta je dle těchhle dvou rakeťáků ohroženější než nosorožec dvourohý.

Doslova s Kladivem na buzeranty přišlo duo poslanců, kteří běžně stojí na opačných stranách politického spektra. Dohromady je svedl akutní strach z barev duhy a mužů, kterým nestačí jeden sprchový gel na tělo i vlasy. “Vénovi ta huba vždycky ujížděla trochu doleva, takže zas tak rozdílní nejsme,” vyjádřil se k nezvyklé, byť ne úplně nečekané spolupráci Foldyna.

Řešením má být plošný zákaz homosexuálům plodit děti. Hlavní argumentací pro toto řešení je, že pokud dojde k určitému stupni homogenizace společnosti, nebude mít, kdo rodit děti a jako národ vymřeme. “Dvě buzny nám těžko budou rodit děti,” argumentuje Klaus. Jeho vyjádření je tak v přímém rozporu se samotným návrhem, neboť si sám uvědomuje, že dva muži nemohou zplodit dítě. Možným vysvětlením může být fakt, že sám Klaus je synem hned dvou buzerantů. Jeho matka Livie je dle zlých jazyků ve skutečnosti muž jménem Oliver. To by vysvětlovalo také, proč tento bojovník za tradiční rodinu vystřídal již několik manželek. Evidentně se na něm výchova v ryze mužské domácnosti podepsala více, než je ochotný přiznat. Naše redakce se Klause ml. také ptala, zda se nyní zřekne svých otců, z nichž jeden je naprosto evidentní latentní teplouš. “Co ty víš o mé rodině, ty zmrde?”, napsal v SMS zprávě Klaus.

Zároveň plánují i zavést i prevenci proti homosexualitě. Na kondomech budou nově varovné texty, které již známe z krabiček od cigaret. “Budou tam buď polopravdy, nebo čisté lži o tom, že homosexualita zmenšuje penis a tak. Účel světí prostředky,” nastínil situaci Jaroslav Foldyna. Zastává názor, že někdy je třeba občanům lhát, je-li to ve vyšším zájmu. Stát by měl také dospívajícím mladíkům dotovat, či v některých případech dokonce plně hradit prostitutky. Na “dotaci na šlapky” by měli dosáhnout i gayové, kteří mají zájem o rehabilitaci a opětovné zařazení do společnosti.

Tímto heslem chce Klaus prostřednictvím billboardů oslovit potenciální voliče.

Impuls přišel po letošním festivalu Prague Pride. Účastníci pochodu měli údajně vrhnout pomocí násilí do domů spořádaných rodin, násilně přeorientovávat heterosexuální muže a unášet děti, aby z nich následně vychovali homosexuály. Paní Irena je jednou z obětí. Její děti byly uneseny a již několik měsíců o nich neslyšela. Naopak jejího muže jí sice vrátili, ale od té doby se jejich vztah dostal na bod mrazu. “Vykopli nám dveře od bytu, měli na sobě zvířecí masky. Děti mi vzaly a muže přivázali k židli kobercovkou a pouštěli mu porno s buzerantama, dokud neřekl, že se mu to líbí. Od té doby je furt někde v prdeli, nosí moje spodní prádlo a krade mi kosmetiku,” popsala situaci zoufalá paní Irena.

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.