STALO SE: Donald Trump odpověděl na íránské rakety videomappingem!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Střety internetových kulturistů jsou na sociálních sítích naprosto běžné. Chlubení se virtuálními bicepsy a silácké řeči však málokdy přejdou v reálné činy. V novém konfliktu Ameriky a Íránu se tak stalo. Poslední eskalací bylo vypálení nespotřebované novoroční pyrotechniky na americké základny v Iráku. Dle informací přímo z místa útoku vystrašily rachejtle několik psů a velbloudů. 

Odvetný útok Američany značně rozhněval. Jeden velbloud utekl ze základy a prozatím se ho nepodařilo najít. Dvěma psům muselo být dokonce podáno silné anestetikum v podobě kulky do hlavy. “Odporné lidské hyeny. Jak někdo může odpalovat rachejtle takhle blízko u zvířat,” rozčiloval se americký voják John Freedom. Celá Amerika se obává případné další eskalace konfliktu. “Nikdo, a opakuji, nikdo si nebude hrát na vyšinutého magora, to místo už je dávno obsazené,” hřímal při tiskové konferenci k útokům Trump. Zároveň neplánuje sedět se založenýma rukama a čekat, než Írán udeří znovu a začne zapalovat prskavky v McDonaldu, nebo odpalovat kompakty od Vietnamců na předměstí.

Zábavní pyrotechnika od ťongů sejmula i íránského generála Sulejmáního.

Tým specialistů amerického ministerstva dělání bordelu na Blízkém východě vypracoval několik možných plánů odvety. Jak je známo, Amerika disponuje obrovským arzenálem rachejtlí od příručních až po ty nukleární, které září ještě několik desetiletí. Žádný z nich se ovšem nezdál Trumpovi jako dostatečně brutální, proto je pověřil plány přepracovat. Inspiraci pro odvetu nakonec nalezli v Praze. Videomapping, jakožto náhrada novoročního ohňostroje, dokázal bez jediného decibelu rozlítit více lidí, než odpalování petard adolescenty dva týdny před silvestrem.

Speciální americké komando dvou absolutně vycvičených profesionálů propašovalo ve svých análech vše potřebné k videomappingu přes íránskou hranici. Samotný videomapping byl poté promítnut na Šáhovu mešitu v Teheránu. Mezi promítanými obrazci se objevilo i logo amerického řetězce s rychlým občerstvením McDonald, jakožto sponzora celé akce. Pod mešitou byly poté rozdávány kupony na kuřecí nugety a Coca-Colu zdarma. Tento projev absolutního kapitalismu spolu s tichou projekcí rozlítil naprostou většinu obyvatel Íránu.

Žádné zvíře sice nepřišlo k úrazu, zato íránský lid je rozlícen doběla.

Objevila se dokonce petice požadující bombardování Íránu kobercovým náletem. Tu podepsalo již na deset tisíc Íránců, kteří požadují okamžitý návrat raket dělajících “bum bác” a konec videomappingu, který označili za válečný zločin. Na pondělí je plánována demonstrace před americkou ambasádou v Iráku. V reakci na současnou situaci íránský duchovní vůdce svému národu přislíbil, že pokud Američané okamžitě nezačnou s bombardováním země, začnou se Íránci protestně bombardovat sami.

Íráncům se již stýská po denním ohňostroji.

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.