Ministerstvo školství se připravuje na návrat žáků do lavic!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 1 minuty

“Nesmíme připustit, aby překvapení studenti spadli do podzimního stresu ve školách. Je třeba je průběžně připravovat!” Myslí si to alespoň Ministerstvo školství, které zareagovalo na neblahou prognózu a připravilo pro letošní rok kampaň, kterou oficiálně nazvalo Zpátky do lavic!

Podle tiskové mluvčí Aleny Násilné je víceméně jasné, že docházka do školy způsobuje u některých studentů hluboké deprese, stavy katatonie, sklony k sebevraždám a sebepoškozování. Na stránku druhou vyjde levněji studenta průběžně připravovat na podzimní teror již o letních prázdninách, než se pokusit od základu změnit systém českého školství. Prognóza hovoří o tom, že pokud by se čeští pedagogové vyměnili za psychicky stabilní, byly by sborovny prázdné. S přivřeným okem tedy bude Ministerstvo školství vzbuzovat u studentů deprese konstantně, než aby si o prázdninách odvykli.

Jedna z demotivačních grafik, kterou MŠMT plánuje publikovat na internetu koncem letních prázdnin

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi