Do České republiky vtrhnou mrazy!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Na tropy a letní počasí můžeme zapomenout. Dlouhodobá předpověď Českého hydrometeorologického ústavu (ČHMÚ) hovoří jasně. Během následujících měsíců se prudce ochladí.

Lze si jen těžko představit, že během několika týdnů může naši krásnou krajinu pokrýt bílá sněhová peřina. Přesně s tímto varováním však dnes ČHMÚ přišel ve své dlouhodobé předpovědi:

„Berte to zatím jako předběžné varování,“ komentoval dnes tiskovou zprávu mluvčí ústavu Antonín Vichr. „Dlouhodobé předpovědi mají zpravidla okolo 60 % pravděpodobnosti, že se vyplní.“ Mluvčí vysvětluje, jak nevděčná práce je dnes dělat meteorologa, neboť musí do své předpovědi zahrnout i všechny proměnné, a to včetně amerického HAARP, které cíleně mění podnebí Evropy, aby bylo snesitelnější pro invazi islámu.

Vichr vzpomíná, jak jeho předchůdce lynčoval dav připomínající Eskymáky ulicemi Prahy, protože předpověděl třeskuté mrazy na červen 2013. Přitom dlouhodobá předpověď vypadala nadějně. Ještě v únoru byly teploty hluboko pod bodem mrazu a pak se začalo zničehonic oteplovat.

Předpověď pro nadcházející měsíce však vypadá poměrně pravděpodobně. Ke stejným výsledkům totiž došly nezávisle na sobě hned tři týmy meteorologů, dva proutkaři, jedna věštkyně (z kávového lógru) a čtyři amatérští lovci chemtrails, kteří jsou v dnešní době bráni jako berná mince záruky informací, a to hlavně na sociálních sítích.

Podle těchto znalců by se sice mohlo ještě na chvíli oteplit, v průběhu září se však očekává příchod prudkého ochlazení. V říjnu je možné pozorovat zvýšený výskyt srážek, taktéž teplota postupně padne k nule. Mimo jiného můžeme sledovat charakteristické padání listů, které značí otravu a přesycení baryem, bauxitem či jinými oxidy hliníku. (V důsledku zvýšených srážek jsou stromy otráveny chemtrails, a proto nemocné listy shazují.) Místy se mohou vyskytovat dokonce bouřky. Srážky ke konci roku mohou postupně přejít až ve sněhové, s tendencí tvořit sněhové jazyky.

S tímto varováním tedy byla kontaktována Správa a údržba silnic, aby byli její zaměstnanci schopni zavčas zareagovat na zhoršené jízdní podmínky. Nic totiž tak nezkazí den, jako sypač na letních gumách.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi