Zázračná ruská metoda slibuje radikální snížení váhy bez jojo efektu!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Ruská alternativní medicína sklízí na poli vědy své další ovoce. Lví zásluhu na tom nese Valerij Kočkow, kterému se v Institutu Alternativní Medicíny v Moskvě podařilo vyvinout téměř zázračnou metodu hubnutí!

„Než jsem podstoupila radikální léčbu, trpěla jsem nadváhou. Při svých 175 centimetrech jsem měla přes 120 kilo, což mě vážně omezovalo v životě, a navíc jsem měla i začínající zdravotní potíže“, komentuje svůj nástup do institutu Katarina Čučkinová. „O dva týdny později jsem se již vracela domů s 95 kilogramy! Pořád má váha sice není ideální, ale Valerij mě ujistil, že léčba je bez jojo efektu, a pokud podstoupím i druhé kolo léčby, mohu ztratit i další kila navíc!“

Léčba samotná je téměř jako výsměch přírodě. Kde nepomáhá standardní medicína, nastupuje Valerij. Poukazuje přitom na vědecké studie, které přímo dokazují, že výsledky jsou skutečně hmatatelné, a nejen virtuální, jak tomu známe například z reklam Haliny Pawlovské, které chutný koktejl nepomohl k tomu, aby neřízeně nepřetékala do všech světových stran.
Jedná se přitom o šalamounský řez, který v zásadě nikoho dříve nenapadl! Léčebná metoda je prostá a efektivní. Díky nízkým nákladům je ji moci navíc provádět kdekoliv na světě.

Katarina může už zase mlsat!

„Amputace je stále ta nejefektivnější varianta trvalého snížení váhy!“

Valerij Kočkow nám v důvěrném rozhovoru prozradil, že někteří lidé jsou se svou váhou tak zoufalí, že je jim prakticky jedno, jaké zákroky podstoupí. V našem institutu vědí hned do čeho jdou. Vědí, že být hubený ještě nutně neznamená stát se krásným. Ti, kteří toto dilema rozhodnou ve prospěch snížení tělesné váhy záhy podstoupí amputaci končetiny. Vybrat si přitom mohou, zda jim stačí shodit nějakých 10 kilo v případě amputace ruky, nebo podstoupí redukční amputaci nohy. V případě Katariny to sice znamená nutnost chůze o berlích, ale ztratit přes noc 25 kilo na tělesné váze je i tak úctyhodný výkon.

Zázračná dieta však není první husarský kousek, kterým se Institut Alternativní Medicíny zapsal do análů lékařství. Již před lety jako první nabídnul léčbu AIDS akupunkturou. Léčba se ukázala opět jako extrémně levná a efektivní, přičemž na zádech stačilo vybrat čtyři vhodné body pro aplikaci akupunktury. Jako nevýhodu odpůrci alternativní medicíny uvádějí, že s léčbou je spojena stoprocentní úmrtnost. Zabodnutí vidlí do zad totiž není slučitelné se životem.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi