Tomio Okamura oslaví svátky v kruhu svých nejbližších. S voliči SPD!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Krédo každého úspěšného manažera je, netahat si práci domů. Jak to ale vypadá, když žádný domov nemáte? Když ryzí myšlenku a úmysl nepochopí ani vaši nejbližší a distancují se od vás? Když vás zavrhne i vlastní syn? S kým sníte tradiční štědrovečerní sushi? S kým zasednete u stolu? Tomio Okamura má jasno. Budou to jeho nejvěrnější voliči!

Rodinná fotografie Tomia Snake Eyes a Hayata Strom Shadow v japonské ninja akademii, když si ještě nešli tolik po krku.

Rodinné soužití u Okamurovců se jak jistě víte vyšroubovalo do extrému potom, že méně slavný, méně úspěšný a méně okouzlující bratr Tomia, Hayato, zaútočil při srazu nacistů vlastenců v Praze mačetou na britskou političku Janice Atkinson. Počínal si přitom neobyčejně surově a chladnokrevně tak, jak jen v akademii japonských ninjů učili. Zaútočil nepozorován, a tak efektivně, že Janice po úderu do ramena trpí amnézií a Hayata si nejenže nepamatuje, ale dokonce není schopna souvislé a konzistentní odpovědi, aby sama dokázala odpovědět, jak se vlastně útok odehrál. Vydatnou pomoc ji musel poskytnou sám Tomio, o kterém je všeobecně známo, že se pro „vyšší dobro“ neštítí střílet do vlastních řad.

Hayato těsně před Vánocemi vyložil na stůl své karty!

Konflikt přišel v tu nejméně vhodnou chvíli. Jen několik málo dní před Štědrým dnem. A ten by přece všichni měli trávit se svými nejbližšími… Ale kdo to vlastně pro Tomia je, když se rodina od Tomia nejenže odvrátila, ale dokonce i provozuje podvratnou činnost?

No ovšem. Se svými voliči. Tomio Okamura namátkově ze svých nejvěrnějších vybral tucet, a oslaví s nimi vánoční pohodu po svém.

 

Vánoční stromeček a tradiční české tradice

Podařilo se nám získat kontakt na dva výherce, kteří byli v rámci interní volby SPD ostatními vlastenci vybráni, aby se večeře zúčastnili. Podle slov výherců nebyly náklady na večeři vůbec tak vysoké, než tomu bylo například když si chtěli koupit teplé místo v poslanecké sněmovně.

„Jen šílenec by takové šance nevyužil!“ komentovala nám investici 50.000 korun Dagmar Hamerská, která se už patnáct let systematicky pohybuje na mateřské dovolené. Obdobně reagoval i pan Marcel Zháňal, který se coby dlouholetý manuál a řidič kamionu těšil na karierní postup ministra dopravy. -Než zjistil, že mu na to naspořených 30.000 korun stačit nebude. Tomio nicméně přimhouřil oči a zbývající částku Marcelovi odpustil, v případě že si vyřídí půjčku u některé SPD nebankovní služby. Marcel tak se svým idolem alespoň povečeří.

Přízně Tomia se ale bude těšit i dalších deset skalních vlastenců, kteří byli vybráni obdobným způsobem.

Voliči SPD hoří nedočkavostí, zda budou vybráni jako vánoční hosté

Zeptali jsme se přímo hostitele, na jakou slavnostní tabuli se mohou příznivci Tomia Okamury těšit. Tomio plánuje jak jinak vlasteneckou večeři. Ta bude navíc protkána českými tradicemi.

„Zrovna jsem se vrátil s ingrediencemi pro tradiční jihočeské sushi. Kapr je česká nejoblíbenější ryba a když jsem z něj dělal sushi naposledy, lidi neměli slov! Popíjet budeme tradiční svařené saké. Chtěl jsem mít večeři ve znamení bílé barvy. Bílá barva je znakem nevinnosti a znovuzrození. Takže každý u stolu bude mít i moc pěknou bílou kápi. S průzorem pro oči. Po večeři plánuji udělat menší prodejní akci s hrnci a zbožím z mé společnosti Japafoods. A pak se všichni vydáme na Václavské náměstí, kde od šesti hodin pořádáme velkou vánoční akci. Víte, já osobně si myslím, že žádný dárek nedostanu. Strašně mě je ale baví rozbalovat!

Pevně věříme, že i vy prožijete svátky v podobném duchu. Možná zjistíte, že rodina není to, čeho byste si měli vážit ze všeho nejvíce. Protože skutečné přátelství a loajalita koupit nejde. Nebo ano?

 

 

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi