Vánoční zázrak Steva Buscemi. Po letech našel svoji ztracenou sestru!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Zázraky se dějí hlavně o Vánocích! Své o tom ví i světoznámý americký herec Steve Buscemi, kterého můžete znát mimo jiné z Armageddonu nebo Big Lebowski, kde se stal díky svému nevšednímu zevnějšku miláčkem diváků a měl se mimo jiné objevit i v roli Jacka ve velkofilmu Titanic – z čehož ale nakonec sešlo, neboť jeho dispozice neumožnují líbací scény bez toho, aby protějšek neskončil pokousaný. Právě Steva potkal krátce před Vánocemi pomyslný zázrak, když se mohl znovu setkat se svojí jednovaječnou sestrou.

Steve Buscemi při natáčení Titanicu bohužel neprošel kamerovou zkouškou. Kvůli pokousání Kate Winslet dokonce došlo k pozastavení natáčení a následnému přeobsazení postavy Jacka Leonardem di Capriem.

Setkání pomohla jak jinak náhoda. Při letní demonstraci v České republice totiž pokousala neznámá vlastenkyně protestujícího vlastizrádce (tzv. havlistickou židofašistickou zednářskou svini). Díky charakteristickému sestavení chrupu přitom od začátku nebylo úplně jisté, kdo nebo co vlastizrádce vlastně pokousalo. Kousnutí se totiž spíše podobalo příslovečnému polibku tyčovým mixérem. Soros, který má v České republice všechny neziskovky pod palcem, proto neváhal, a oslovil vědecké kapacity po celém světě. Existovalo totiž důvodné podezření, že se mohlo jednat o útok vlkodlaka, který se na území České republiky vyskytoval naposledy v roce 1542, kdy ovšem došlo k jeho zabití a následnému zachránění červené Karkulky včetně babičky.

Celostátní pátrání nakonec dovedlo kriminalisty a pracovníky odchytu až ke dveřím Alice z Brna, která překvapivě nevykazovala srst a dlouhé špičaté uši, ačkoliv právě tyto vlastnosti ji renomovaní zoologové přisuzovali. Při bližším prozkoumání chrupu však vědci přišli na něco překvapivého. Obdobně roztančený úsměv má na světě totiž jen Steve Buscemi, který ztratil svoji sestru před dlouhými 40 lety, když s rodinou trávili na dači v sibiřských lesích dovolenou.

Srovnání chrupu Steva a Alice

Můžeme se jen domnívat, jak strastiplná byla cesta Alice Buscemi z Ruska, než se konečně dostala do České republiky, aby se zakousla do krku vlastizrádnému sluníčku.

Specialisté ze začátku protestovali, aby se Alice setkávala se svým příbuzným takto rychle. Na rozdíl od Steva totiž Alici schází základní vychování. S pomocí příboru se například ve své polstrované cele pokusila založit oheň. Což se ji za naprosto nepochopitelných skutečností dokonce podařilo.

Alice Buscemi zkoumá zrcadlo

Na naléhání Steva nakonec Alice byla odvšivena, odčervena a v kleci transportována do Spojených států, kde se pod dozorem veterináře mohla konečně po letech setkat se svým bratrem.

Alici byl založen fanouškovský profil na Facebooku. Ten však bývá většinou neaktivní. Alice totiž stále není schopna pochopit elementární niance slušného chování, a proto ji Facebook opakovaně z důvodu vulgarismů blokuje.

Podle posledních informací již proběhlo šťastné shledání se Stevem. Stev dokonce plánuje společnou štědrovečerní večeři, ačkoliv přiznává, že přistavit ke stolu boudu a řetěz se zdálo být ze začátku poměrně komplikované. Přes všechna příkoří je však neobyčejně šťastný z tohoto shledání, ve které už vlastně ani nedoufal.

A jaké jsou vaše vánoční zázraky?

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi