V Thajsku zemřela poslední žena s vagínou. Byla národní památkou.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Staré thajské rčení říká, že malý penis by neměl být ve vztahu překážkou. Je ale lepší, kdyby žena neměla žádný. Ke včerejšímu datu je toto rčení již neplatné, neboť v Thajsku zemřela poslední žena opatřená ženským pohlavním orgánem. Aktuálně se tak může Thajsko pochlubit 100 % koncentrací mužů nebo tzv. shemale (když ženská vypadá jako ženská, ještě to nemusí znamenat, že je to ženská).

Thajsko je i v České republice a na Slovensku dlouhodobě oblíbenou destinací všech milovníků památek adrenalinových sportů a postelových zážitků. Země se krom těchto atrakcí mohla mimo jiného pochlubit i nejvyšší koncentrací mužů, které vypadají jako ženy. Po včerejším úmrtí národního pokladu Juan Pi-tchin Kha (v požehnaném věku 112 let) dosáhla navíc šance historického maxima.

„Pi-tchin Kha byla poslední spása pro původní obyvatele našeho ostrovního státu. Pokoušeli jsme se zachovat náš genofond, jak dlouho to jen šlo. Příroda ovšem rozhodla, kam náš národ bude směřovat. Osobně se domnívám, že původnímu obyvatelstvu Thajska zbývá zhruba 70 let do úplného vymření.“ Komentoval situaci ředitel Národního Institutu Zdraví (IIH) pan Julia Ma-hot´a Ky.

Do Thajska míří za dobrodružstvím a upuštěním páry i organizované skupiny z celého světa.

 

Úřady samozřejmě podobný vývoj situace očekávaly, a tak se na stole thajské vlády už před několika lety objevil plán na „obrození“ thajského genofondu, který počítal s útokem na Malajsii. Záměrem bylo nenápadně zemi přepadnout a dovléct za thajské hranice novou krev v podobě malajsijských žen. Ačkoliv prý akce proběhla na jedničku, je celá operace pokládána jako obrovské pochybení thajských tajných služeb, které si před dovlečením „čerstvé krve“ nezjistili, že Malajsie trpí naprosto stejným problémem jako Thajsko. Náš průvodce Laura Sko´rojako-kyj nám vysvětlil, že thajský národ toto pochybení pokládá za celonárodní ostudu, a tak se k podobným výpadům již nikdy neuchýlí.

Většina mužů v Thajsku přesto vidí budoucnost země pozitivně

Na stránku druhou se snaží přilákat ženy k dlouhodobějším pobytům, o který projevily zájem zejména občanky Filipín. Paradoxně se tím problém zatím vyřešit nepodařilo a institut IIH pátrá po důvodech.

Mezitím Thajsko i nadále roste v žebříčcích oblíbenosti. Může za to nejen fakt, že do země míří stále noví cestovatelé. Především se jedná ale o to, že se někteří do Thajska vracejí opakovaně. Jejich důvod je přitom naprosto zřejmý.

„Do Thajska poletím v lednu už po páté,“ Vysvětluje nám cestovatel Karel, který odmítnul zveřejnění celého jména. „Thajsko je fakt pěkná země, ale přiznejme si, že kdybych chtěl cestovat za kulturou nebo se cachtat v moři, našel bych si nějakou bližší destinaci. Každý, kdo tvrdí, že tam neletí kvůli ženským, lže. …teda kvůli ženským. Víte, jak to myslím. Možná si nějakou pořídím domů. Ono to vyjde levněji, než tam pořád létat…“

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi