STALO SE: Pražský TOP hotel zachvátila epidemie virózy!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Jako by nestačilo, že Česká republika balancuje na pokraji chřipkové epidemie. Zdravotnímu stavu populace neprospěly ani prezidentské volby! Za všechno může znovuzvolený prezident Zeman, který je již několik let sledován jako obávaný bacilonosič virózy!

Podle přivolaného lékařského týmu byla vyhodnocena situace jako akutní. Miloš Zeman totiž kýchnul. Na každého jednotlivého hosta. Což je jen pro představu série zhruba dvou set kýchnutí. Typické příznaky nakažení na sebe nenechaly dlouho čekat. Inkubační doba Zemanovy virózy je totiž poměrně krátká a nástup horeček přichází stejně rychle jako odeznívá.

Mezi nakaženými byl i Tomio Okamura, který během večera opakovaně novinářům sděloval, že má horečku. Někdy i dvakrát do minuty.

 


Novinářům se podařilo zachytit propuknutí epidemie virózy! Zaměstnanci hotelu
se posléze marně snažili místo hermeticky uzavřít. Hotel totiž zakoupil jen třetinu
posuvných dveří. Experti hodnotí toto pochybení stejně, jako nedostatek
záchranných člunů na Titanicu.
 

Přivolaný vůz rychlé záchranné služby mohl už jen potvrdit propuknutí epidemie, na což zaměstnanci TOP hotelu zareagovali vyhlášením karantény. Místo se sice pokusili hermeticky uzavřít, k tomu jim však scházelo dostatek posuvných dveří.

Lékaři připomínají, že příznaky Zemanovy virózy nápadně připomínají chřipku. Patří mezi ně zejména, ztráta vědomí a neschopnost artikulace. Objevit se může i pálení žáhy, zvracení, agrese, či nutkání říkat co si myslíte (obvykle označováno jako pravda). V pozdějších fázích, kdy viróza již odeznívá, se obvykle dostaví bolest hlavy, sucho v krku a celková dehydratace. Vzhledem k tomu, že k projevům virózy patří neodmyslitelně i nejistá chůze, má se za to, že Miloš Zeman funguje jako bacilonosič již pět let takřka nepřetržitě.

Lékaři doporučují pro rychlé odeznění virózy dostatečnou konzumaci alkoholu. Ten totiž zvyšuje tělesnou teplotu a pacient se tak z virózy doslova vypotí. Můžete se pokusit léčit i pitím slunečnicového oleje. Nedá se ani tak říci, že by to pomáhalo, ale alespoň pobavíte okolí.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi