Flat Earth je mýtus, stejně jako koule. Země je dutý válec!


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 8 minut.

Začalo to škodlivým vlněním z mikrovlnek a chemickým práškováním populace. Přesto kritické smýšlení populace dosáhlo takové míry, aby bylo soběstačné a vymanilo se z okovů “pravd”, které nám nalajnovaly neziskové organizace a nadnárodní korporáty včetně NWO. Teď se pravdu dozví všichni. V každém koutu světa! Horizontálně i diametrálně. Z rohu do rohu! Poslední studie samozvaných vědců z řad absolventů Vysoké školy života je nekompromisní: Pohádka o tom, že je planeta Země plochá, je přinejmenším stejný mýtus jako obecně rozšířená lež o kouli. Země je ve skutečnosti dutý válec!

Jsou to myšlenky, za které by se ještě ve středověku upalovalo. Kacířské teze, za které by vám trhali nehty a lechtali vás peříčkem, dokud byste se nezbláznili…, i to byly donucovací prostředky, kterými nás předchůdci NWO přesvědčovali k tomu, abychom uvěřili mýtu o kulaté planetě Zemi. Bohužel pro vládce světa podcenily tyto autority možnosti a dostupnost internetu, který dnes dává šanci projevit se prakticky každému. Je jedno, jak přitom vezmete svoji šanci za pačesy a co budete na internetu publikovat. Můžou to být recepty na chipsy z kuřecích kůží á la Láďa Hruška, nebo se můžete pustit do individuálního výzkumu a posunout lidstvo dále. Dostat ho svojí genialitou minimálně o dvě generace kupředu. Stačí přitom málo. Nevěřit prolhaným médiím, mít podivný emotivní vztah k alobalu, a hlavně nečíst žádné vědecké studie, které by vaše badatelské závěry mohly ovlivnit. Mějte vlastenecky čistou a prázdnou hlavu! Teprve potom se dostaví skutečně revoluční myšlenky, podobně jako se to stávalo například Marxovi, když vymýšlel komunismus.

Tohoto kréda se koneckonců drží i vlastenec Jožka Duchoslav. Před lety byl neúspěšným účastníkem v Talentmanii, ale ve chvíli, kdy začala jeho hvězda pohasínat, zjistil, že se mu mezi hvězdami líbí. Proto začal bádat na vlastní pěst a téměř po šesti letech přichází s šokující teorií, která může přepsat učebnice a encyklopedie. Země je totiž podle jeho studie dutý válec, kterým jednou denně proletí Slunce i Měsíc!

 

Přehledný nákres teorie Cylinder Earth. Slunce společně s Měsícem jedenkrát za den proletí skrz Zemi. Slunce je samozřejmě menší než Měsíc. Jinak by nemohlo docházet k zatmění Slunce.

 „Placatá Země je samozřejmě kravina. Tomu by mohl věřit jen blázen nebo vědofašista, který je ochoten položit svůj život za tvrzení o kulaté Zemi! Pravda je přitom spíše uprostřed, než úplně někde jinde.“ To je jedno z tvrzení pana Duchoslava, absolventa Vysoké školy života. V jeho teorii “Země – žádná koule” má takových objevných tvrzení nespočet. Na tuto výbušnou teorii jsme se podívali detailně a má překvapivě logické závěry.

„Předně si musíte uvědomit, že na začátku všech teorií byla pravda. Země je skutečným středem vesmíru. Dokonce i Slunce obíhá okolo planety společně s Měsícem, ačkoliv “obíhá” je v tomto případě poněkud přitažené za vlasy. Slunce totiž jednou denně projde dutým středem Země.“

Infografika: Takhle planeta Země nevypadá

Jožka se opírá o fakt, že pokud by byla Země placatá, musela by někde existovat její hrana. Ať už se vydáte na sever nebo na jih, vždycky nakonec dojdete na původní místo. Jen z druhé strany. Oproti tomu, když se vydáte na západ nebo na východ, dříve nebo později dojdete k oceánu, který není možné přejít suchou nohou. Neexistují ani hmatatelné důkazy, že by to snad šlo. Poslední zaoceánská loď, která se pokusila přeplout Pacifik byl Titanik a všichni víme, jak dopadl. A říká vám něco Bermudský trojúhelník? A kam si myslíte, že se snažily doplavat lodě, které odrazily od amerických břehů? (Mimochodem, všimli jste si, že je Bermudský trojúhelník nápadně podobný trojúhelníku? Tomu tvaru, co shodou okolností mají ve znaku Ilumináti? Další náhoda?)

Pohled na Bermudský trojúhelník z jižní Itálie – zvětšeno. Popisky jsou přidány dodatečně.

Všechny lodě a letadla, které letí z Evropy do Ameriky tak absolvují cestu přes Arktidu nebo Antarktidu. Jen nám to prostě NWO zatajuje, aby mocnosti nezpůsobily paniku a aby nás mohly autority lépe ovládat! Je to zároveň nejrychlejší cesta, jak se dostat na druhou stranu poloválce.

Přitom by stačilo vyrobit raketám silnější motory, abychom z Evropy do USA mohli cestovat přímo. Hrozila by ovšem kolize se Sluncem, Měsícem a vesmírným harampádím, které jsme do prostoru vypustili, nebo které Země díky své gravitaci natáhla.

Země jako planeta je v univerzu definitivně největším tělesem. Díky zhruba 50 kilometrů tlusté krustě na Zemi působí vlastní gravitace, kterou prolétávající tělesa narušují jen minimálně (například příliv a odliv způsobený Měsícem). Jednotlivé poloválce jsou navíc od sebe vzdáleny dostatečně, aby se vzájemně neovlivňovaly. Smutným faktem je, že to, co nám dlouhé roky popisovali jako noční oblohu, jsou ve skutečnosti jen rozsvícená světla u protinožců.

Planeta Oumuamua koncem roku 2017 proletěla otvorem v Zemi. NASA ji mylně indentifikovala jako asteroid.

Tomu, že je Země ve skutečnosti dutý válec nasvědčuje například i těleso, které gravitační tah Země stáhl koncem roku 2017, a které bylo mylně identifikováno jako asteroid. Ve skutečnosti se jednalo o mnohem mladší planetu, u které teprve započalo rozpínání, a která bude zhruba za 5 miliard let skoro stejně veliká jako Země.

Celá studie je podstatně obsáhlejší a nechceme laiky zbytečně zatěžovat podrobnostmi, které by stejně nepochopili. Máte-li ke studii však jakékoliv dotazy, neváhejte se obrátit přímo na Jožku Duchoslava, který Vám je milerád zodpoví!

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi