ČR se na žebříčku bezpečnosti propadla mezi země Blízkého východu!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

V souvislosti s nedávnými brutálními teroristickými útoky si Česká republika pohoršila z 6. na 108. místo. Pod lampou je největší tma a vražená kudla do zad. I takto by šla popsat nálada v zemi během posledního měsíce. Tento čin je o to brutálnější, protože přichází z vlastních řad. Sedmdesátiletý důchodce J. B. z Bakova nad Jizerou pokácel stromy před vlaky Českých drah a zanechal na místě “indicie” vedoucí k muslimům.

Zákon o ochraně osobních údajů nám zakazuje říci, kdo je onen J. B.
Naštěstí tu je Harold! Harold nám dnes pomůže s ilustračními obrázky.

Bezpečnostní složky se teprve vzpamatovávají z šoku, rýsují se však nová bezpečnostní opatření. Ve spolupráci s diskontním řetězcem, jmenovitě Kauflandem, již policie ČR spolupracuje a připravuje umístění betonových zátaras před vytipované obchodní domy.

“V první vlně takto opevníme 20 vytipovaných obchodních domů. Zákazníci se nemusí obávat, nebude se jednat o betonové zátarasy známé z Václavského náměstí. Díky tomu, že důchodci řídí převážně automobily značky Škoda Felicia, stačí nám zátarasy plastové. Při nárazu do plastové bariéry se Felicia sešrotuje jako harmonika.”, prozradil policejní mluvčí Karel Švestka.

Kaufland zároveň posílí ochranku v obchodech a přidá bezpečnostní rámy, aby důchodci nepronesli kontraband. U každého rámu bude přítomna obsluha a všichni lidé nad 65 let budou vpouštěni pouze po důkladné kontrole všech dutin. Řetězec se hájí, že mu jde pouze o bezpečnost svých zákazníků.

I telefonát informující o uložení fiktivní bomby je svým způsobem terorismus. Vždy jde jen o to, vyvolat strach a paniku.

V zemi zároveň eskaluje nenávist vůči důchodcům. Některé radikální skupiny volají po vypalování domů seniorů, či po zákazu binga. V této souvislosti si Tomio Okamura založil novou stranu: Bingo v České Republice nechceme. Strana se těší oblibě hlavně u prvovoličů. Situace začíná být podle policie alarmující. Například v městské hromadné dopravě již nikdo důchodcům neuvolní sedadlo, často se tak samovolně skácí na zem s celým nákupem. Dalším extrémem je ignorování předností na přechodu. Rychlá záchranná služba musí denně vyjíždět k několika případům, kdy senioři málem umrzli, jelikož čekali na rušném přechodu i do pozdních nočních hodin.

“Ano, mohu potvrdit nárůst výjezdů k důchodcům v nesnázích. Nejčastěji mrznou u přechodů, evidujeme však i případy, kdy je příbuzní nechtěli pustit do bytu.”, informovala nás mluvčí rychlé záchranné služby, Kateřina Rychlá.

Nenechte se mýlit. Za každým milým úsměvem důchodce se skrývá bolest, kterou za celý svůj život musel vytrpět.

V současném vyhroceném stavu se najdou i dobrosrdeční lidé, kteří důchodcům pomohou přejít silnici. I oni se ocitají na pomyslném pranýři společnosti a jsou označováni za močky a cukry, jelikož si od důchodců nechají vyplatit odměnu v levných sladkostech pochybné kvality.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

 

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.