Paralelní listy protestují proti šíření dezinformací!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

První duben se stal historicky doménou neškodných kanadských žertíků. Odjakživa je spojován se zvukem splasknutého prdícího pytlíku, svědivým práškem za krkem, nebo třeba kýblem vody zavěšeným nad dveřmi. S příchodem internetu se však tento den stal také neoficiálním svátkem šířením nepravd, lží a smyšlených informací. Protože kdy jindy „slavit“ den hoaxu než v den, kdy se každý snaží někoho nachytat. Je důležité si nalít čistého vína, a v tento den se jako vážené periodikum jasně distancovat od všech šířených nepravd a polopravd. Naše články jsou ze 100 % pravdivé!

Jsme názoru, že méně inteligentní část populace má už tak v hlavě dostatečný bordel ze čtení všech těch Sputniků a Ovčáčkových tweetů. Proto je potřeba myšlení národa narovnat, a ne lží, nýbrž pravdou, jakkoliv šokující se může na první pohled zdát. Proto jsme tady my, poslední bašta zdravého rozumu. Tady je svět ještě normální!

Hoaxy mohly za uplynulých 12 měsíců v České republice za mnoho katastrof, čož dosvědčují neslavná čísla, která k dnešnímu dni zveřejnil Český statistický úřad. Vybíráme zde několik nejpalčivějších témat, se kterou jste se možná jako správní vlastenci setkali, a udělaly vám tak trochu čáru přes rozpočet.


  • Jedenáctiletý Hanz z Afghánistánu stále není čtyřicátník. Mnoho vlastenců nezaskočil ani fakt, že jméno na dokladu má podobný význam jako Specimen. Vlastenci se také nenechali zmást číslem dokladu, a už vůbec jim nebyla divná poněkud ledabyle „pohozená“ fotografie Hanze, kterou symbolizoval mafiánský boss Habib Istalif. Ten byl pro jistotu zneškodněn už v roce 2014 v Kábulu. Přesto se obrázek stal senzací a jen u nás si získal přes 75.000 sdílení. Doklad jsme pro vás znovu upravili a dali na něj fotografii nějakého současného migranta, ať ji můžete šířit dále.

  • V České republice se stále nedostává islámských migrantů, ačkoliv je Tomio Okamura již čtvrtým rokem slibuje. Okamura se tak dostává do nepohodlné pozice blázna na ulici se zvonem a cedulí okolo krku s nápisem „SOUDNÝ DEN SE BLÍŽÍ“. Hoaxem zmanipulovaní vlastenci se dokonce nemohou dočkat islamizace ČR natolik, že nenechávají nic náhodě, a podřezávají na koleje stromy, případně inscenují na velbloudech obsazení republiky machometány.
Za politickými úspěchy Tomia Okamury stojí především strach
  • V naší zemi se i nadále nezabíjejí zvířata podle tradičního islámského způsobu. Mezi hlavní propagátory se před lety zapsal například Martin Konvička, který mimo jiného proslul jako inovátor ve výrobě masokostní moučky. Podle dotázaných jatek v České republice nicméně není možné dobytek a drůbež zabíjet dle tradičních islámských zvyků, neboť výbušná vesta mnohdy převyšuje samotnou hodnotu zvířete. Z ekonomického pohledu je to tak nesmysl.
Islamista Martin Konvička dobyl Českou republiku už v roce 2016
  • V obchodech jsou stále zahnuté banány a okurky. Vlastenci, kteří k penetraci používají raději zahnuté plodiny, než rovné tak mohou jásat. Zboží je dokonce za dostupnější cenu označováno jako nestandard.
  • Do České republiky stále nejsou dováženy pomeranče infikované krví HIV. Řadu vlastenců tento fakt zklamal, protože zprávu šířili s takovou kandencí, že bylo zřejmé, že se na novinku na trhu těšili. Marně. Zpráva o pomerančích s příchutí byla poprvé zaregistrována v Chorvatsku v roce 2015. Téhož roku se dostala mutace i ve Velké Británii. Trvalo pouhé dva roky, než se pak dostala i na venkov, který je civilizovanému světu znám jako Česká republika.
Pomeranče s HIV příchutí jsou na českém trhu stále nedostatkové zboží
  • A co je nejdůležitější, Romové stále musí platit za máslo, i když se jeho cena vyšvihla na úroveň investiční komodity.

Uznejte, že si vlastenci dokáží lhát i mezi sebou. Přestože tenhle chaos u nás trvá už pár let, nic nenasvědčuje tomu, že by se měla situace zlepšit a vlastenci by náhle ve své sebereflexi pohlédli do svého nitra a chytili se za nos. Spíše naopak. Přece to sice nebyla pravda, ale mohla by být! Proč tedy vlastencům házet pod nohy další klacky, když si tak pěkně vystačí sami?

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi