Pavel Novotný sice u soudu s majiteli Multiply prohrál, přesto vyhrál na celé čáře!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

 

Gang Ortelat údajně narušoval výchovu dítěte

Zraky všech médií se dnes upíraly na ostře sledovanou kauzu, podle které se měl Pavel Novotný dopustit hanobení rodiny vlastnící Multiplu, která si cestu do Kralup krátila recitálem populární české písničky o podřezávání hlav.

Už je tomu déle než rok, kdy Pavel Novotný vyhrabal z análů jůtůbu video rodinky, která jela ve své Multiplě a recitovala u toho text skupiny Ortel. Jízlivý post na Facebooku mohl být dávno zapomenut, kdyby se sami majitelé vraku nepostarali o jeho dostatečné rozmáznutí. Požadovali krom omluvy i finanční náhradu, což je poměrně oblíbené, zejména v západních demokratických státech. Vlastenci se tak začali dovolávat práva u stejného zkorumpovaného systému, kterým zároveň hluboce opovrhují, čímž se dostali do zvláštní schizofrenní situace.

Jenže na povrch vyplouvají stále další a další otázky a odpovědí se bohužel nedostává. Jako asi nejpalčivější otázka se nám jeví fakt, že si údajná nazi-rodinka řekla pouze o 100.000 jako odškodné za to, že si je Pavel Novotný vzal do huby. Značí to buď nevědomost o skutečných finančních prostředcích Pavla Novotného, nebo prostě jen neúctu k sobě samým, protože nedokázali sami vyčíslit svoji hodnotu dobrého jména.

Pravda ale může být skryta úplně někde jinde. Je veřejným tajemstvím, že je Pavel Novotný arcisluníčkář a jako takový má na starosti spádovou oblast Řeporyje, kterou postupně připravuje na invazi Sorosových jednotek. A protože je Pavel Novotný v médiích jako ryba ve vodě, patrně by mu nedělalo problém vést imaginární bitvu s nácky, což by v konečném důsledku nebylo nic jiného než promyšlená kampaň. Ostatně i ublížená rodina působí krajně podezřele a vůbec neodpovídá představě o slušnočeštví.

Zeptali jsme se pana Babiše, co si o celé kauze myslí a dostalo se nám jednoznačné odpovědi, která nás v našich domněnkách ještě více utvrdila. Jeho komentář „Je to kampaň!“ se nám podařilo nahrát na video, ačkoliv to budoucnu jistě popře. Protože se i on velmi důkladně věnuje marketingu, pokládáme jeho názor za zasvěcený.

Andrej Babiš se vyjadřuje k vykonstruované aféře případu Ortelata kontra Novotný

Paní Benešová v době pořízení nahrávky žila na hromádce s panem Vyskočilem a měli nemanželské dítě. To vlastenecký pohled na rodinný život samo o sobě podkopává, neboť takový způsob života inklinuje spíše k volnomyšlenkářským a bohémským sluníčkářům. Prostřelený jazyk pana Vyskočila, do kterého si nechal instalovat apartní rolničku a pěstěný smeták na bradě jen umocňuje představu o tom, že pan Vyskočil žádný vlastenec není, a jeho vystupování je pouze chabá póza. Takový profil přece mnohem více sedí na Piráta, který svá odpoledne tráví šňupáním marihuany!

Pan Vyskočil skrývá nejedno ošklivé tajemství!

A pochopitelně nesmíme opomenout fakt, že k početným a ne zrovna počestným živnostem podnikatele Pavla Novotného před časem přibyl řádek provozovatele autobazaru.

„Ne jako tyvole, fakt je to jako souhra náhod,“ charakteristicky koktá Pavel Novotný, kterého jsme zastihli v jeho nově otevřeném autobazaru Multikultipla. „Tyvole tak nejsem debil, abych se soudil jakože naoko, a pak si na tom nepostavil byznys jak kráva, ne?“ snažil se situaci zachránit majitel autobazaru, kterého jsme přistihli poněkud nepřipraveného, právě když přetáčel tachometr rezavé Multiply na 20.000 ujetých kilometrů.

Pavel Novotný pózuje před novým autobazarem

Ostatně celý autobazar je přeplněn vozidly této značky. Samozřejmě se můžeme jen domnívat, co se ve skutečnosti honí hlavou známého provokatéra, ale pokud by Pavel Novotný chtěl, aby při zmínce vozu Multipla vyskočilo na paměti právě jeho jméno, je záměr otevřít si autobazar s touto značkou jednoznačné terno.

“Ty vole Multipla je skvělý auto. Ten vrak už ve světě nikdo nechce, takže to jde dotáhnout do republiky za cenu šrotu. A ti kreténi mi tady míní urvat ruce. Navíc to prodávám se zabudovaným bezpečnostním systémem proti krádeži. Ne ty vole, jasně že tam nic není, ale vysvětluj těm idiotům, že takhle hnusný auta se nekradou…”

Pavel Novotný

Varujeme tímto všechny správné vlastence, kteří plánují nakoupit vůz u tohoto podnikatele, aby svoji koupi přehodnotili. Vozy značky Multipla jsou sice za nejvýhodnější cenu široko daleko, koupí ojetého automobilu se však dopustí podobného hříchu, jako když si Muslim v restauraci objedná kuřecí řízek a už nepátrá po tom, zda nebyl smažený ve vepřovém sádle. Pavel Novotný totiž do názvu autobazaru propašoval sluníčkářskou propagandu.

 

 

Jediný skutečně vlastenecký eshop!

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi