Zemi zasáhne smrtící asteroid! Letos už pošesté.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Jistě si vzpomenete na asteroid, který měl drtivým dopadem zpustošit naši Zemi koncem minulého měsíce. Sotva se planeta stačila vzpamatovat z hrozící hrozby, už je tu hrozba další. Podle samozvaných specialistů, kteří odhalili již několik desítek asteroidů, které v posledních dvaceti letech bombardovaly planetu, se však tentokrát jedná o hrozbu mnohem hrozivější. Poznamenejte si prosím v kalendářích konec světa na příští středu!

Asteroid zatím v hlubinách vesmíru neobjevil žádný dalekohled. Mlčí dokonce i Havlův teleskop, ale u toho se s největší pravděpodobností jedná o sluníčkářské manýry. Už dříve se totiž ukázalo, že by nechal naši planetu klidně humanitárně bombardovat mimozemskými objekty. Proutkaři, vykladači karet, numerologové, šamani a duchovní fanatici jsou však neoblomní. Konec světa se blíží a stane se tak už příští středu!

Před koncem světa bude zachráněno patrně jen Rusko o kterém platí, že je i nadále o 20 let pozadu za zbytkem světa.

Pro mnoho sdělovacích agentur je datum konce světa nicméně přitažené za vlasy. K hrozbě se nevyjádřila ani NASA, což celému nebezpečí přidalo určitý punc nejistoty. Je to nicméně pochopitelné, neboť americká vláda nechce uvrhnout svět v chaos. Posledních pár dnů tak civilizace zřejmě stráví v blažené nevědomosti. …než zařveme. Možná proto se většina médií staví k takovýmto zprávám obvykle skepticky. Samozřejmě až na nás, protože my se pravdy nebojíme. A taky až na portál TN.cz, který se stoickou pravidelností přejímá katastrofické zprávy ze světa, a informuje tak své ovce čtenáře o hrozícím nebezpečí.

TN.cz má s konci světa dlouhodobé zkušenosti

K problematice nejasné zprávy o konci světa se nám vyjádřil i český přední odborník na ezoteriku, vlastenectví a astrologii Petr Chobot. Petr je uznávané médium, které pravidelně střídá pobyt v amazonské džungli a bohnické psychiatrické léčebně. Do hledáčku médií se dostal už v roce 2001, když při rituální seanci na téma “Osvobozující autohypnóza pralesních kouzelníků” otrávil durmanem všechny návštěvníky. Soud jej tehdy poprvé zavřel do Bohnic pro nepříčetnost. Všichni ale moc dobře víme, že ho tam úřady zavřely jen proto, aby jej umlčely.

Petr Chobot dokázal své fanoušky zblbnout i bez toho, aby je musel odháčkovávat

„Výpočet chaotického asteroidu je velmi složitý“, vysvětluje Chobot. „Jejich pohyb universem je naprosto nepředvídatelný. Je to i důvod, proč je nemůže NASA zaměřit dříve, než se objeví u Země. Dříve jsme se orientovali podle mayského kalendáře. Jenže ten skončil v roce 2011. Navíc se domníváme, že autor kalendáře nechtěl svět informovat o tom, že zanikne dopadem asteroidu. Prostě jen před smrtí rychle vytesal to poslední co viděl. Tedy asteroid, který neomylně padá na jeho hlavu. Dokonce i doslovný překlad o asteroidu mnohem více sedí na to, že se jedná o záznam než o předpověď. Je tedy pravděpodobné, že se mayský kalendář stal spíše černou skříňkou, než varováním budoucím generacím.“

Poslední událost na mayském kalendáři v doslovném překladu znamená „No kurva do píči, co to sem do prdele letí za ohnivou kou…“ Historici se vesměs domnívají, že kdyby nedošlo k nešťastné nehodě, autor mayského kalendáře by s tvorbou pokračoval i nadále. Že kalendář končí na roku 2011 je spíše jen souhra okolností než záměr. Kuriozní je, že samotný kalendář vyrobený z nehořlavého materiálu katastrofu přežil.

„Takže nám jako zdroj informací o konci světa zůstal jen Nostradamos“, vysvětluje dále Chobot. „Jenže kdo se má v těch jeho předpovědích ve střízlivém stavu vyznat? Jako jasně, že fetuju, ale dělám to pro lidi! A i když je jeho dílo obsáhlé, logicky nemohl zachytit všechny významné události. Proto se jeho technikou předpovědi zabývá stále více médií a moderátorů počasí.“

Předpověď počasí na příští týden hovoří za vše

„Ona stále existuje varianta, že nás to i tentokrát prostě mine. Ale pokud by byl zrovna úplněk a ve středu v pravé poledne bylo polojasno a do toho kohout třikrát zakokrhal, tak tu prostě všichni zařveme! A i kdyby nás to tentokrát minulo, dříve nebo později bude naše předpověď pravdivá. Ono to jednou vyjde!“ uzavírá Chobot, kterému končí vycházky a musí zpět na svůj pokoj.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi