Lékaři v šoku! Muž vyzrál na zelený zákal kapáním bělidla do očí!

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Jako “šokující a znepokojivé” hodnotí přední světoví lékaři novou léčebnou metodu, kterou vyvinul Pavel Slovák. Coby český držitel diplomu Google felčar se rozhodl neutrácet vysoké poplatky za léčbu diagnostikovaného zeleného zákalu, a pomohl si svépomocí. Savem.

V nízkém slunci úspěšnosti i trpaslíci vrhají dlouhé stíny. Myslíme si, že rozumíme světu okolo nás, ale vidíme jen a pouze to vnější. Pavel byl přesně takový jako vy. Věřil v lidskost, bulvární noviny, televizní zprávy na ČT1, politiky a v dobrodružné knížky. Ale potom přišel den, kdy objevil Sputnik news a s ním i změnu Pavlova pohledu na svět. Přesně těmito slovy Pavel hodnotí své probuzení, díky čemuž prozřel a začal věřit na trpaslíky, migranty, chemtrails, alternativní medicínu a s ní i CDS2 – což není nic jiného, než Savo v lepším obalu.

Savo se pečlivě přelije do skleněných lahví, nastřelí se mu 500 % původní ceny a pak se velkoryse uplatní 20% sleva, kterou každý googlefelčar ocení.

Pavel patří mezi vědátory samouky, kteří novodobé alterně naprosto propadli a jako každý génius, ani on to neměl v prošlapávání své cestičky snadné. Nevzdával ovšem své úsilí ani po tom, co ho diagnostikovali za kreténa a vyhodili z práce. Úspešně přeskakoval každý klacek, který mu život hodil pod nohy a objevoval stále nové a nové léčebné prostředky z drogerie.

Samozřejmě ne každý výrobek má vlastnosti, které jsou pro lidské tělo žádané. Například čichání lepidla paradoxně neudrželo rodinu pohromadě. Bývalá manželka při rozvodovém řízení doslova uvedla, že “rauš z Chemoprenu byla v zásadě poslední kapka”. Krom toho nesdílela manželův názor na alternativní medicínu nového věku, a raději děti dále dopovala injekcemi a prášky, než aby jim dopřála několik kapek všeléku Sava.

“Děti nemohou být autisti, pokud zemřou na plané neštovice!”

U Pavla tato zkušenost vyvolala hlubokou sexuální frustraci. Doslova například tvrdil, že jeho kočka má za posledního půl roku bohatší sexuální život než on. Což je na pováženou, vezmeme-li v potaz, že Pavel žádnou kočku nemá. Namísto večerů zabitých reprodukcí svého genofondu tak měl dostatek prostoru k bádání a objevování blahodárných účinků drogistického sortimentu.

Savo se tak stalo ústřední hvězdou lékárničky, neboť se ukázalo, že kloktání poměrně úspěšně odbourává kašel. Kapání do nosu zase likviduje rýmu a popíjení sava namísto večerní skotské hubí parazity v těle a rozpouští močové kameny. Ke zlomu ale došlo až ve chvíli, kdy mu lékaři diagnostikovali zelený zákal. Jako správný alternativec se samozřejmě vykašlal na bolestivé zákroky. Zároveň ale nenechával horšící se zrak bez povšimnutí, a začal si do očí kapat Savo. Jako vedlejší účinky úspěšného léčení se objevilo charakteristické zarudnutí očí, což je jasný signál regenerace. Výsledek se dostavil již po několika aplikacích. Dokonce ani lékaři nebyli schopni vysvětlit záhadný progres léčby, která se přetransformovala ze zeleného na šedý zákal.

Pavlovi zelený zákal po opakované aplikaci Sava zcela ustoupil a vystřídal ho šedý zákal!

,,Jasně, že furt hovno vidím, ale ten pocit dostat lékaře na tom, že jsem se zbavil svépomocí zeleného zákalu… to prostě musíte vidět,” uzavírá lakonicky Slovák a žmoulá při tom v ruce svoji slepeckou hůl. I my víme, že je to jen malé vítězství nad farmaceutickým lobby. Pokud by se ale našlo více podobně smýšlejících novátorů, budoucnost léčitelství by mohla být na mnohem váženější úrovni, než je nyní.

,,Pokud se tahle metoda dostane mezi lidi, jsme na mizině!” bědují lékaři, kteří investovali nemalé peníze do výzkumu transplantace očních rohovek. ,,Vědělo se, že duchem chudí lidé aplikují Savo jako léčebný prostředek a říkají mu honosně CDS2. Víme o tom, že lidé zakládají na sociáních sítích skupiny, kde se chlubí úspěchy samoléčby. Nikdy nás ale nenapadlo, že by mohla být lowcost léčebná metoda aplikovatelná i na zelený zákal!

Náš příběh nakonec i tak skončil šťastně. Pan Slovák sice ani dále nevidí, po zpackaném obchodu pro pražskou ZOO s Čínou nicméně Pavel získal trvalé angažmá ve výběhu pand. Vypálené kruhy pod očima od Sava mu totiž už nevyblednou.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi