Remix Václava Klause staršího představil vlastní módní značku

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Praha včera byla svědkem odhalení papírové desky s nápisem TRIKOLÓRA, což je nová česká značka sportovního oblečení a cyklistických dresů. Tváří nové módní značky se stal Remix, což je umělecké jméno syna bývalého prezidenta Václava Klause, která možná až podezřele přiléhavě sedí k obvyklému výrazu obličeje. Je to právě Véna junior, který kromě politiků sere lidi i na veřejných komunikacích. Do Sněmovny totiž dojíždí zásadně na kole. V protisměru. A po prostředku komunikace. Kruháky projíždí přímo a odbočuje zásadně se zdviženou pravicí. ,,Když už je mým posláním přivádět lidi k šílenství, ať mi to alespoň sluší,” utrousil napůl huby během ceremonie odhalení pamětního papundeklu s logem společnosti.

Véna junior odhaluje památný papundekl se značkou sportovního oblečení

Véna Junior neměl život vždy snadný. Po mamince Livii zdědil pověstnou jiskru v oku (v levém) a smysl pro humor (žádný). Po tatínkovi potom široký úsměv od ucha k uchu a všeobecnou schopnost znepřátelit si každého, s kým mluví. Když si pak v osmnácti strčil do výpletu kola klacek, při pádu si zlomil čelist a obvinil z toho inkluzi, měl už jen šanci začít se věnovat politice, školství, sportu a atypické módě. ,,Ve školství a politice jsem už nasral kdekoho,” komentoval včera během představování obchodní značky Véna junior, který je známý především celoročním výrazem platýse v říji. ,,Je čas věnovat se i sportu a koníčkům!”

,,TRIko –KOlo – lóra. Na tom, co je vlastně lóra ještě pracujeme, ale jinak je to pěkné, ne?”

Véna junior plánuje v rámci letošní kolekce TRIKOLÓRY uvést na trh vlastní design atypických cyklistických helm, speciálně střižená sportovní trička pro hrbaté, zvonek na kola pro leváky, elasťáky pro beznohé artisty a sluneční brýle pro jednooké.

Véna junior představil triko na kolo z edice atypické módy.

Na vznik nové značky již stačil reagovat i bývalý partajní kolega Petr Fiala (ODS). ,,Takových značek už bylo,” řekl doslova. Zmiňuje zároveň, že Véna junior coby zastánce tradiční rodiny kromě cyklistiky vyznává i sportovní slalom v rozvodech, a výše alimentů zřejmě začíná doléhat i na jeho poslanecký plat. Není tedy divu, že se Véna pokouší vydělat peníze i někde jinde. Tím spíše, co se jej podařilo vyštípat ze školství. Pan Fiala by se dle svých slov ale vůbec nedivil, kdyby se Véna junior pod krytím sportovní značky pokusil uškudlit nějaká preferenční procenta. Je dokonce možné, že by TRIKOLÓRA mohla časem konvertovat na regulérní politickou stranu. ,,Bylo by to skandální, ale jak znám Vénu, ani by necukl koutkem!”

Assassins Klaus se z happeningu vytratil předčasně

Ostatně i samotná včerejší ceremonie se neobešla bez problémů. Marek Vašut před přípitkem stihl zpropagovat krabičák z Lidlu a Prostenal, který prý používá už několik let, a jen díky němu mohou přihlížející děkovat, že během patnáctiminutového výstupu nepřeznačkoval palmu v levém rohu místnosti. Zřejmě díky organizační chybě nedošlo k hromadné podpisové akci archů za povolení cyklistiky na D1, ačkoliv se organizátoři dušovali, že zajistili dostatek propisek. Kikina senior se k určitým obviněním odmítl vyjádřit a i s ruksakem se vytratil z happeningu předčasně.

 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi