Češi mají poprvé v historii možnost pojmenovat planetu. Dle české vesmírné asociace NASRAT, by měla nést název “Planeta Jaromíra Soukupa”

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Když zazní jméno “Jaromír Soukup”, mnozí z vás si vybaví divného chlápka, který je přesvědčen o tom, že slovo “vtipný” a “směšný” znamená totéž. Přestože byste tohoto padesátníka s charisma špatně oloupané brambory netipli ani na druhé kolo v dětské verzi AZ kvízu, povedlo se mu založit televizní stanici Barrandov, která oslovila lidské bytosti, jejichž semeno by ve spermobance odmítli se slovy “Neplodíme retardy”.

Tento John Oliver pro chudé není pouhým generálním ředitelem Televize Barrandov, je také její hlavní tváří a moderuje zde dvouciferný počet pořadů, při nichž gestikuluje jak fízl na křižovatce. Podobně osobitá je Jaromírova chůze. Ta připomíná psychicky labilního člověka, který jde po chodníku s nutností šlápnout levou nohou na každou druhou a pravou na každou třetí dlaždici, jinak se zhroutí, zakuklí do svěrací kazajky a začne zobat koňské dávky antidepresiv.

Co se týče Jaromírovy osobnosti, již odmalička trpí závažnou narcistickou poruchou osobnosti. Za všechno mohou jeho rodiče, kteří v něm hajpovali ego tím, že vytvořili tzv. Soukupovu nástěnku průměrnosti, na niž umisťovali každý posraný diplom za účast. Tato nástěnka stále existuje a kromě posledního místa v recitační soutěži za báseň “Soukup” na ní můžeme zpozorovat například diplom za vynášení odpadků nebo diplom za umývání nádobí (Jo, Jardovi rodiče byli trochu vychcaní). Tak či tak, Jaromíra tyto empirické zkušenosti zformovaly až do nyněnjší podoby, kdy masturbuje v zrcadlovém labyrintu, obdivuje sádrové odlitky sebe sama a odoperoval volná žebra kvůli dostupnější sebekuřbě. Účastnil se také castingu na film Matrix, kde usiloval o roli agenta Smithe. Roli dostal, ale filmaři jej poslali do prdele, protože nechtěli přejmenovat postavu.

Když jeden z předních českých vědců objevil novou planetu a České republice se dostalo velké cti tuto planetu pojmenovat, Jaromír neváhal a zatlačil na českou vesmírnou asociaci NASRAT. Ta se nejprve zdráhala, ale poté nalezla určité souvislosti mezi danou planetou a Jaromírovou osobností. Planeta je suchá, nezajímavá a nevydržela by na ní ani Kateřina Brožová.

 

Snímek Planety Jaromíra Soukupa, pořízený ve Vesmíru Jaromíra Soukupa prostřednictvím Sondy Jaromíra Soukupa

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.