Evropská unie přestěhuje Středozemní moře. Není ve středu země

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 6 minut.

Pomazánkové máslo, rybí prsty, povinné zasekávání vybavenějších mužských penisů na evropský průměr 16,5 cm (tzv. homologace), nebo třeba přejmenování kokosového mléka na šťávu, protože ořechy nejde dojit. To je jen malý výčet příkoří, kterými Evropská unie naštvala nejednoho Čecha. A aby toho nebylo málo, evropská mánie po pravosloví pokračuje. Nově Evropská unie schválila přesunutí Středozemního moře. To se totiž nenachází ve středu země, ale mezi dvěma kontinenty.

„Bude se jednat veskrze o papírovou záležitost“, ujišťoval novináře ještě minulý týden Helmut Schweinerei. „Prostě jen přejmenujeme aktuální Středozemní moře na Mezikontinentální. Vhodnou pozici pro Středozemní moře momentálně vyhodnocujeme. V rámci celé akce jsme si nechali vypracovat detailní studii, ze které nám plynou pro Evropskou unii samá pozitiva. Je to vlastně takový odkaz Unie budoucím generacím, až tu nebude. Bude to vlastně jako pyramidy…“

Středozemní moře by podle záměru Evropské unie mělo v dohledné době změnit svoje umístění.

Uplynulo jen několik dní, a obyvatelé zejména Střední Evropy mají z plánovaného stěhování Středozemního moře podstatně smíšenější pocity. Oko Evropské komise pro stěhování názvu vodních ploch (EKSNVP) totiž spočinulo na České republice. Právě ta je pokládána jako srdce Evropy.

„Určité námitky jsme zaznamenali, ale nevíme přesně, proč se to Čechům nelíbí“, přiznal dnes během tiskové konference Schweinerei. „Českou republiku jsme vybrali i s ohledem na migrační politiku, protože polovina obyvatel se na letní prázdniny stejně stěhuje ke Středozemnímu moři. Jen si uvědomte, kolik času, peněz a nervů by ušetřili, kdyby měli moře doma. Ale oni ne. Nevděčníci z celé té slavné V4 budou zase brblat, jak je Unie zlá a hloupá!“

Helmut Schweinerei se již pátým rokem vážně zabývá otázkou, proč jsou Češi takoví kokoti a proč se jim nelíbí cokoliv s čím Unie přijde. Marně.

Seznam výhod pro Českou republiku přitom není vůbec krátký. Evropská unie se například zavázala, že v případě zaplavení republiky slanou vodou by klesla nezaměstnanost na nulu. Stejně tak by se Unie postarala o to, aby se v České republice už nepěstovala řepka. Do každé rodiny by Unie věnovala dokonce malou pramici, aby rodiny mohly vyjíždět na soukromé mořeplavby. Připomínáme, že tento bonus spadá spíše do miliardářských manýrů. Útrum by měl i strašák sucho, které území České republiky přes léto pravidelně sužuje. Ale to samozřejmě není vše. Podle studie by do České republiky už nechtěl nikdy žádný migrant. To by ocenila především vlastenecky smýšlející vrstva občanů. Vadu na kráse má fakt, že podle Googlu Středozemní moře migranty přijímá, což vyvolalo vlnu rozhořčení, neboť se občany Unie znovu pokusila obelhat.

„Českou republiku jsme nevybrali samozřejmě náhodou. Vše bude stát ohromné množství peněz a úsilí, proto jsme zcela logicky hledali nejníže položenou zemi v Evropě. Nakonec to vyhrála právě Česká republika, protože je všeobecně známo, že je to díra. Navíc vytunelovaná, což nám může pomoci s transportem masy“, vysvětluje nám Schweinerei.

Jáma Mariánského příkopu o hloubce 10 km je ideální místo, kam ukrýt přebytečnou horninu z České republiky

EKSNVP totiž počítá s megalomanským projektem, kdy území České republiky vyhloubí pod úroveň moře. Vytěženou horninu pak plánuje sypat do Mariánského průkopu. Ten totiž podle Evropské unie s Mariánskými lázněmi nemá nic společného. Podle projektu bude v místě současných lázní vyhlouben příkop nový. Ten bude sice jen asi dvacet metrů hluboký, jak ale Schweinerei správně poznamenává, nikomu ve skutečnosti nezáleží na tom, jestli má jáma kilometr hloubku, nebo méně. Důležitá je existence a symbolika.

Mariánský příkop bude vyhlouben na památku Mariánských lázní. Projekt počítá s hloubkou 20 metrů.

Na horkou novinku Středozemního moře dle očekávání pozitivně zareagovalo Německo a potom také Rakousko, které se díky geografické inovaci konečně dostane k moři bez toho, aby muselo někoho okupovat. Na poptávku už zareagovaly i německy mluvící cestovní kanceláře, které do letních pobytů zařadily už nyní pobyty na pobřeží Šumavy a Krkonoš.


 

Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi