Rusko vypovědělo smlouvu se smrtí, odčítání obyvatel bude zajišťovat stát

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Rusko je vskutku země neomezených možností. Jak je známo, i slunce zde vychází o několik hodin dříve, než na dekadentním západě. Když Američané teprve vstávají, ruský nevolník již leží ve stínu stromu u svého pole, omámen samohonkou. Popřípadě, za odměnu za šťourání do věcí, do kterých mu nic není, těží uran pro jaderné reaktory typu RBMK ve volnočasovém pracovním táboře, nebo si dopřává manikúru v podobě vytrhávání nehtů v jedné z výslechových místností FSB. Dnes se v Rusku podařilo takřka nemožné. Smrt přišla o svůj monopol na odečet lidu. Nejenže ruský stát ušetří několik miliard bezcenných rublů za pohřební náklady, ale bude si dokonce moct udržovat optimální hladinu počtu obyvatelstva.

Novinku oznámil sám ruský car Vladimír Putin na tiskové konferenci před Kremlem. Smlouva, která byla platná od počátků věků a o níž by si nikdo neodvážil ani pomyslet, že by snad šla zrušit, nebo alespoň upravit ve prospěch ruského lidu, byla anulována v celém svém znění. Rusové jsou známi svým podlomeným zdravím v důsledku nezřízeného životního stylu, velkoobjemové konzumace alkoholu, kouření podomácku umotaných cigaret a tvrdé práce v podmínkách, kde předpisy BOZP existují pouze v legendách, nebo oficiálních pokynech, které se stejně nedodržují. Smrt v jejich řadách kosila s oblibou a ve velkém. Ruská populace je od dnešního dne v bezpečí, očekává se její strmý nárůst a postupná kolonizace neobyvatelných částí, jakou je například Sibiř. Zde budou dělníci, kteří ztratí i své poslední právo – a tím je právo na smrt – pracovat v nepřetržitém provozu na budování moderního Sovětského svazu pro 21. století. Další rubly státní kasa ušetří na důchodech, jelikož na důstojné stáří dostanou Rusové spoustu času možná za několik století. Do té doby mohou být produktivními členy společnosti.

Továrny jedou v Rusku na 120%, počet smrtelných úrazů klesl na nulu a průměrný věk dělníka se zvýšil na 101 let.

Na dotaz reportéra Kremlem dosud neovládaného deníku, zda se pro běžného občana něco změní, Vladimír Putin odpověděl: “Pro naprostou většinu obyvatel se nic nemění. Datum úmrtí tak zůstane stále skryto, dozví se ho jen pár vyvolených jedinců. Třeba vy, pane reportére, se dalšího úsvitu nedožijete,” oznámil s ledovým klidem Putin. Vznikne i specializovaný úřad, který bude mít odečet lidu na starost. Jednou z kompetencí tohoto úřadu bude také plánovat centrální úbytek obyvatelstva, kdy bude k úbytku docházet po jednotlivých vlnách. První taková vlna je předběžně naplánována na podzim 2020. Není to náhodou, protože právě na podzim bude většina dosluhujících dělníků v uralské továrně na výrobu panoramatických střešních oken pro pásové obrněnce nahrazena mladou pracovní silou. V prvních fázích budou úředníci navštěvovat domácnosti a provádět odečet ručně, v pozdějších fázích bude datum oznámeno úředním dopisem s arzénem.

 

To ovšem ještě není všechno. Dle zákulisních informací Putin také napadl několik rozhodnutí o úmrtí z minulosti jako bezdůvodné. Pokud by se podařilo toto rozhodnutí vrátit, mohlo by poprvé od dob Ježíše Krista dojít ke vzkříšení. Vrátit zpět na zem by se tak mohly velké osobnosti jako Josif Stalin, který je v Rusku stále ještě populární. Minimálně u té části populace, jejíž rodiny nebyly vyhladověny. Dalším kandidátem na vzkříšení je také Ivan IV. zvaný Hrozný.

Tento úspěch je bezpochyby výchovným pohlavkem pro Českou republiku, kde jsou mnohdy úřady neschopné odstoupit od nevýhodných smluv vzešlých ze státních zakázek. Naše redakce taktéž zjišťuje reakci Hradu, zda prezident Miloš Zeman dostane ruské občanství, aby mohl ošálit smrt minimálně do konce svého mandátu.

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.