Vondráčková podala žalobu na smrt. Ta dostala soudní zákaz přiblížení.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 3 minut.

Datum narození Heleny Vondráčkové zůstává záhadou, ale její podobizna byla spolu s kresbami šavlozubých tygrů nalezena již na stěnách pravěké jeskyně Altamira. Zároveň se objevil tajný zdroj, který tvrdí, že má na stehně jizvu způsobenou drápem raptora, což by její narození datovalo do období Svrchní křídy. Helena tuší, že zde, stejně jako její otvírání chřtánu na playback, nemůže být věčně, a tak podala žalobu na smrt, které byl uložen soudní zákaz přiblížení.

Helena Vondráčková má tělo zombíka z 9. série Walking dead, přesto se svým stářím bojuje – koupání v krvi dvanácti panen, balzamování, trojitá vrstva Maybelline, implantace židovských předkožek na vrásčitou tvář a tak dále. Ve společnosti navíc kolují mnohem šílenější konspirační teorie o tajemství její dlouhověkosti. Někdo mluví o vysávání jednorožců, někdo o přespávání v sarkofágu goauldské mateřské lodi.

Přestože zažila vymírání dinosaurů, stavbu pyramid nebo vraždu svatého Václava, s hudební kariérou začala až na počátku 20. století. Od té doby se proslavila schopností přizpůsobit svou tvorbu jakémukoliv režimu. Během první světové podpořila yperitový útok songem “Sladké trávení”, v období nacistického Německa složila píseň “Dlouhá noc dlouhých nožů”, za komárů lezla do rektu rudým bolševickým nokům a vsadím svoje štanglí od kola deformované varle, že kdyby naši zemi obsadili mimozemšťané, nalepí na sebe tři chapadla, místo vyprahlé svatyně namontuje kloaku a začne hrát intergalaktický popík, který frčí na planete YP24.

Helenina současná hudební kariéra stagnuje, přesto přežívá na 100 let starých odrhovačkách, při kterých otevírá pusu do mikrofonu vypojeného z elektrické sítě. Fanoušků už není tolik, co bývalo, moho z nich zemřelo stářím. Helena si tak musela najít vedlejší zdroj obživy v podobě profesionálního podávání žalob na cokoliv, co se hne. Dnes odpoledne se o ni pokusil infarkt, a tak podala žalobu na smrt, které byl uložen soudní zákaz přiblížení. Zdá se, že Helenu Vondráčkvou budou poslouchat ještě děti dětí vašich dětí.

 

Smrt odešla s nepořízenou

 

 

 

Post Author: Švýcarák

Švýcarák, vlastním jménem Ctibor Příbor, je zakomplexovaný muž s malým egem, kontem, pérem a kouty, v nichž by mohla klečet Halina Pawlowská. Jelikož není zrovna lev salónů, žije v 1+kk s manželkou jménem Donuta Nutello. Donuta není drobná dívenka, kterou opřete v koupelně na umývadle, aniž byste se propadli stropem o tři patra níž a vytvořili siluetu hrocha na asfaltu podzemního parkoviště. A tak Ctibor utíká z reality prostřednictvím kritiky všeho a všech.