Soukup vytvořil zabijácký sitcom. Každý, kdo jej uvidí, zemře.


Délka textu: Článek přečtete zhruba za 4 minut.

Generální ředitel, všeneuměl, nejhlavnější moderátor, kameraman, vrátný a údržbář TV Barrandov s gestikulací šimpanze bonobo Jaromír Soukup se pustil do psaní scénářů. Zadal si skromný cíl – vytvořit sitcom, jaký zde ještě nebyl. A uspěl. Dle neoficiálních statistik se smrtelnost po shlédnutí pořadu pohybuje okolo závratných sto dvaceti procent. Některé oběti totiž z prodělaného traumatu zemřely hned dvakrát. Takto účinnou zbraň hromadného ničení ještě nikdo nevytvořil a o vysílací práva si hned řekla například Čína, Severní Korea nebo třeba Rusko. 

Takto si nejspíš Soukup úspěch nepředstavoval, ale právě díky své naprosté imbecilitě se nejspíše stane o pár miliard bohatším. Analýza čínského institutu pro moderní metody poprav říká, že i odstraňování krčních mandlí přes řitní otvor za plného vědomí je mnohem příjemnějším zážitkem. Profesor Si Sabil z výše zmíněného institutu je nadšen brutalitou, s jakou sitcom zabíjí. Čím déle je nebohá oběť sitcomu vystavena, tím horší je její utrpení. Smrtelná je i pouhá jedna sekunda. Mezi typické příznaky patří oční průjem, samovolné otevření všech tepen v těle, exploze pohlavního orgánu a nutkání vydloubnout si oči lžící na zmrzlinu. Tělo oběti se následně rozpadá na mix hlenu a ušního mazu.

Residua sitcomu Jaromíra Soukupa jsou na první pohled patrná.

Soukupovu výtvoru padlo od premiéry za oběť již několik tisíc lidí a jejich počty neustále stoupají. Hlavním problémem jsou zařízení zesnulých, která zůstala v provozu, a stále tak přehrávají záznam pořadu. Při pokusu o vypnutí přišlo o život již několik desítek hasičů ze všech koutů republiky. Záchranné složky proto vydaly prohlášení, ve kterém lidi nabádají, aby si za žádných okolností sitcom nepouštěli. Zemřel také ruský kurýr, který přijel osobně pro jednu fyzickou kopii sitcomu. Během cesty zpět do Ruska jej přemohlo pokušení a pořad si pustil. Spolu s ním zemřel celý vagon spolucestujících. Pyrotechnici doporučují celé okolí prošpikovat trhavinou a vyhodit do povětří.

Objevují se také hlasy, že by takto silná zbraň neměla být nikdy použita a měla by být dokonce i zničena. Všechna místa kontaminována přítomností pořadu by poté měla být bombardována kobercovými nálety. Soukup by podle některých hlasů měl stanout před soudem kvůli porušení ženevských konvencí. Tím by se z něj také pravděpodobně stal druhý český terorista. Údajně se jedná o nejsilnější zbraň od dob zabijáckého vtipu z dílny britského souboru Monty Python. Zatímco při přečtení vtipu lidé umíraly příjemnou smrtí smíchem, při sledování sitcomu Jaromíra Soukupa je čeká pouze bolestivá smrt.

Soukup se evidentně snažil napodobit úspěch skupiny Monty Python. Jeho sitcom opravdu zabíjí, bohužel ne smíchy.

Sám Soukup si ve svém sitcomu střihl skromnou hlavní roli premiéra. Celých dvacet minut tak můžeme pozorovat Soukupovy myšlenkové pochody na úrovni pětiletého dítěte, které si slintá po bradě. Je také jediným imunním zástupcem lidského druhu na planetě. Sitcom na něj prokazatelně nepůsobí. Podobnou imunitu mají už pouze někteří drobní bezobratlovci a také většina organismů, která se obejde bez mozku nebo smyslových receptorů.

Post Author: Mᴀʟᴄᴏ

Tenhle medailonek je v rekonstrukci. Omlouváme se za zvýšenou úroveň hluku.