Byla dokázána existence Boha! Je mrtvý miliony let.

Délka textu: Článek přečtete zhruba za 5 minut.

Existenci Boha potvrdil výzkumný tým, který vede na Sibiři archeolog Tom Braider. „Existují nezvratné důkazy,“ říká nadšený Braider. „Krom původních rukopisů – Bible a Bible 2: Nový zákon – byl nalezen i doposud nepublikovaný titul Bible 3 s podtitulem Mars útočí. To samozřejmě samo o sobě ještě nedokazuje skutečnou existenci Boha. Jenomže vedle rukopisů jsme našli i jeho kostru.“

Důkazy o existenci Boha jsou nezvratné!

Friedrich Nietzsche byl za svá slova popotahován. Prohlásil, že Bůh je mrtev, což se nesetkalo s pochopením u obyčejných lidí, tím spíše u věřících, a celkově církevní hodnostáře tato teorie poměrně nasrala. Když Friedrich 25. srpna 1900 náhle zemřel, bylo to přikládáno božské vůli a srovnání skóre na 1:1. Až s odstupem více než sta let se dozvídáme, jak průkopnickou myšlenku Friedrich vyslovil. Bůh je skutečně mrtev. Podle předběžných laboratorních testů už asi nějaké dva miliony let.

„Může to zcela změnit pohled na lidstvo,“ vysvětlil naší redakci během rozhovoru Tom Braider. „Lidstvo se odnepaměti modlí k Bohu, prosí ho o pomoc a ta stále nepřichází. V ulicích velkoměst po několik generací bloudí znuzení fanatici a informují kolemjdoucí nápisem na papundeklové ceduli, že konec se blíží. A furt nic. Mnohé napadlo, že zpoždění nebude úplně v pořádku, ale že je Bůh mrtev? To si byl ochoten připustit málokdo.“ Podle předběžných výsledků byl navíc Bůh obětí násilného činu. U kostry totiž nebyla nalezena peněženka, což napovídá, že se mohlo jednat o loupežné přepadení. Znamenalo by to, že lidstvo mohlo být zkažené už od počátku své existence, a snažit se být “lepším” člověkem je pouze vzdušný zámek, který se ovšem nezakládá na instinktech přežití.

Konec se neblíží. Podle všeho konec dávno nastal a nacházíme se v pekle. Všichni. Navždy.

Podle prvních zpráv tato informace mnoho lidí zarmoutila. Zhruba tisícovka hluboce věřících po celém světě spáchala sebevraždu v souvislosti s tím, že celý život věřila lži. Půl miliardy křesťanů konvertovala na jinou víru, která má alespoň nějakou perspektivu, budoucnost a hlavně není založena na sci-fi. Oslovili jsme proto věřící i v České republice a zeptali se, jakou víru aktuálně upřednostňují. Zatímco křesťanství zaznamenalo prudký pokles a v České heretorepublice se dostalo prakticky k nule, největší růst zaznamenala nová víra Požehnané pračky, která věří, že vytáhnete čisté prádlo z posvátného bubnu kdykoliv do pračky dáte božský prášek a svěcenou vodu. Není náhodou, že tato víra je rozšířena zejména mezi ženami v domácnosti. Na druhém místě se umístila poněkud zvrácená víra masotariánů, kteří nesmí sníst nic co spadlo na zem, nebo vyrostlo ze země, ovšem s výjimkou mrkve, která pochopitelně nemá duši.

Podle Vatikánu nález Bohovy kostry nerozporuje křesťanství. Koneckonců, musíte zemřít, než se dostanete do nebe.

Přesto však nález ostatků Boha přinesl alespoň nějaké pozitivum. Potvrdilo se sice, že lidstvo je dávno zatraceno a nikdo nad ním nebdí, stále tu jsou ale rukopisy, na které se už nevztahuje autorské právo. Volné pokračování Bible s podtitulem Mars útočí by se mohlo objevit na pultech všech dobrých knihkupců ještě před Vánocemi a očekává se, že se stejně jako předchozí dva díly stane bestsellerem.


Post Author: Parzival

Maskot Paralelních listů. Ajťák, grafik, PPC-Ninja a autor placený Sorosem s konexemi na Kalouska. O poledních pauzách chodí po ulicích města, hladí děti po vláscích a kolemjdoucím rozdává květiny. Mezi sedmou a osmou večer roní černé perly a ve volných chvílích léčí pohledem rakovinu. Parzivalův (ne)soukromý Spotify playlist: https://spoti.fi/2YrcTIi